Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pożegnanie z php.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
itsme
Witam Wszystkich ...

Ogólnie szczerze rzecz biorąc nawet nie wiedzialem gdzie to napisać ...
Hydepark wydaje się najbardziej odpowiednie ...

W dniu wczorajszym podjełem decyzje o rezygnacji ze wszelkich uprawnień jakie mi przysługuja na php.pl i dalszej współpracy przy tworzeniu wszystkiego co jest zwiazane z php.pl. Jest to decyzja ostateczna i nieodwołalna i bedę konsekwetny w jej podjęciu ... .

napewno ktoś się znajdzie aby zająć moje miejsce w zarządzie i miejmy nadzieje iż będzie lepszy odemnie smile.gif

powód podjęcia decyzji to:
- rodzina
- praca
- projekt komercyjny który prowadzę
- brak czasu
- róznice w wizji php.pl itsme vs sponsor (nie wnikac)

Coz zostane zwykłym userem i jest to tylko i wyłącznie moja decyzja. Pozostaje mi podziekować wszystkim za współprace dobre i złe zdanie za narzekanie i chwalenie za ciete słowa i slowa otuchy.
Będe bardzo miło wspominal wszystko to co tu sie wydarzyło ...

mam nadzieję iż php.pl będzie szło droga którą mam w głowie ...

Pozdrawiam Was :-)
Radosław (It`s_me) Bartosik

ps. do zobaczeniu jako zwykły user :-)))
Vertical
Jak "do zobaczenia jako zwykły user" ? W grupie jest jeszcze napisane: Zarząd... cool.gif
itsme
juz nie
fiszol
Nie mieliśmy sę okazji poznać, jednak w pełni rozumiem przyczyny.

Pozostaje życzyć powodzenia i więcej *czasu*

pozdrawiam,
fiszol
.dragonfly
Szkoda, ale HF i GL w przyszlosci.
party
Szkoda... blink.gif Będzie nam Ciebie brakowało worriedsmiley.gif Powodzenia w dalszym życiu smile.gif
aleksander
no cóż musimy zaakceptować Twoją decyzję. Osobiście mam nadzieję, że w dalszym ciągu będziesz obecny na forum ( i czasem na ircu ). Pozdrawiam i życzę powodzenia na "nowej" drodze życia smile.gif
Vertical
To powodzenia w dalszym życiu jako user smile.gif
tiraeth
powodzenia..... ogólnie to szkoda, że odchodzisz :|
cim
powodzenia w dalszym życiu, już bez kluczowej funkcji w php.pl... więcej czasu dla siebie, rodziny i pracy... no i różnic w wizjach Twoich i sponsora...
hwao
Wielka szkoda ... :-(
Każdy ma swoje 5 min It's_me widać wiedział kiedy sie one koncza ... .
No nic pozostaje pogratulowac dobrze wykonanej pracy :-), gratulacje. Mam nadzieje ze bedzie wiecej takich ludzi jak It's_me :-), glownie tu mam na mysli uczynnosc i skromnosc ktorej mu nie brakowalo ... koncze z takimi textami bo zaczyna to brzmic jak mowa pozegnalna na pogrzebie ;-).

Mam nadziej ze nadal bedziesz nas odwiedzał na Forum i IRC'u :-) a dlamnie zawsze pozostaniesz wyższym przelozonym ;-).

Wypadalo by takze podziekowac za pomoc ktora mi udzielales i Twoje odpowiedzi (czesto na glupie pytania :-)), dzieki :-).

No nic trudno, dlamnie to spora strata ;-), powodzenia :-)

---
Mam nadzieje ze licznik nie zatrzyma się na
ph34r.gif
kszychu
Nie ważne do jakiej grupy będziesz należał, i jakie funkcje będziesz pełnił zawsze będę pełen szacunku dla Ciebie.

I jeszcze jedno.... Napisz mi na PW propozycję innego tematu dla tego wątku, albo go zamknę!
W końcu to od Ciebie uczyłem się jak byc moderatorem ;-)
itsme
zmien temat na dowolny
nie widze przyczyn ani punktu w regulaminie ktory zlamalem aby temat zamykac

zas ogolnie dziekuje za pozotywne opinie :-) ....... czołem
Chewolf
Dobra robota ... THX za forum i portal...
wassago
dobrze godasz hwao! spoko itsme zostaje z nami, nie ma napisane przy awatarze RIP tongue.gif

itsme twoja decyzja mnie niesamowicie zaskoczyla, ale w pelni rozumiem dlaczego tak a nie inaczej. Mimo to ze nie jestes w grupie prowadzacej to ja chce dostawac zjeby od Ciebie "dalej" tongue.gif hihi
Nie bede Ci gratulowal osiagniec (a jest czego!), bo przeciez jeszcze sie zobaczymy...

pa
seaquest
W pierwszym momencie gdy o tym usłyszałem, też byłem bardzo zaskoczony. Pamiętam jeszcze nasz pierwszy kontakt na php.pl. It`s_me... a kto mnie (i innych developerów) teraz będzie poganiałquestionmark.gif? Obawiam się, że ciężko będzie bez Ciebie na php.pl. Byłeś przecież jednym z jego głównych motorów. Mimo wszystko cieszę się że z nami zostaniesz, całkowicie rozumiem Twoją decyzję i nadal bardzo Cię podziwiam (Ty już wiesz za co biggrin.gif).
Więcej nie będę pisał. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będziemy mieli okazję, żeby razem pracować, bo praca z Tobą, to ogromna przyjemność.
DreeD
Niestety ja zawsze dowiaduje się o wszystkim ostatni, i wszyscy przede mną mówią to co chciałem powiedzieć :-)

php.pl nie będzie już tym samym serwisem bez trzymającej go żelaznej ręki It`s_me. Wielka szkoda, że odchodzisz ale życie toczy sie dalej i mam nadzieje że dla Ciebie potoczy się jak najlepiej :-)
kszychu
Cytat(itsme @ 2004-09-24 21:47:02)
zmien temat na dowolny

Ty go zmień.... niech to nie będzie pożegnanie smile.gif
kubatron
Musze przyznać że nie kiedy aż za bardzo grałem na newrwach itsme, i teraz wszystko sobie uświadomiłem co robiłem źle i co powinnem poprawić lecz życie leci nic nie poradzimy na to co się wokół nas dzieje miło mi było itsme wogóle spędzać z tobą czas na #php.pl i ogólnie prowadzić rozmowy, czasem mi jest aż wstyd za afery typu podanie wczesniej linku do php.pl lub inne afery.Mam nadzieje że nie opuścisz naszego najlepszego Wortalu i Forum w polsce o tematyce Programowania w php, rozumiem i wiem że ważniejsza jest rodzina i uczymanie jej bo to napewno sie liczy, lecz nigdy nie zapomne tego co się działo miedzy mną a toba.Jak zobaczyłem ten temat to troche mi się głupio zrobiło odrazu przyszło mi na myśl że to mogło by byc przezemnie ale to była twoja decyzja sad.gif sad.gif sad.gif

Pozdrawaiam ciebie i twoją rodzine, niech ci sie dobrze wiedźie.
wassago
Cytat
lecz nigdy nie zapomne tego co się działo miedzy mną a toba

buahhahahaaaaaaa laugh.gif kubarton, normalnie text jak z telenoweli, dosrales nieziemsko z tym. od dzis mowie na ciebie Diego guitar.gif
kicaj
Cytat(wassago @ 2004-09-25 14:44:22)
...od dzis mowie na ciebie Diego guitar.gif

Alvaro cool.gif

Skromnie: Powodzenia Itsme Rkingsmiley.png
itsme
dziękuje za wsparcie i Wasze opinie

kubatron jak zwykle nadwyraz wylewny :-) bez skladu i ładu .... kwestia przyzwyczajenia ....

od czasu do czasu Was odwiedze narazie odpoczywam od obowiązków i powiem Wam szczerze że jest przecudownie ... odrazu 2-3 h dziennie wiecej czasu .,........

dziekuje i powodzenia dla wszystkich
spenalzo
Lol co za posty biggrin.gif
Przecież itsme żyje, a wy piszecie jakby umarł laugh.gif Jeszcze troche i mu świeczki [`] bedziecie zapalć ;]
Dabroz
itsme: żal że odchodzi ktoś taki jak Ty... ale na świeczkę nie licz :P
Bakus
It's_me: Czy aby napewno słowa "szerokiej drogi, już czas" pasują nie wiem, ale pozwolę je sobie zacytować... Prawdę mówiąc ciężko mi będzie patrzeć na wykładnię prawa, zasad i dbałości o dobro ogólne z wpisem "Grupa: Zarejestrowani"...

Tak jak zazwyczaj mój awatar oznacza sarkastyczne spojrzenie, tak teraz oznacza jednoznacznie smutek...
escaflowne
Nie byłem tu może zbyt częstym gościem, ale itsme pamiętam. smile.gif Odejście w cień tak znanej i poważanej osoby to zawsze duża strata. Powstaje luka, która jest trudna do zapełnienia. Ech... sad.gif Szkoda...
scanner
Osobiscie sie nie żegnam z Radkiem, bo za duży kontakt mamy poza php.pl aby takie coś robić. Wierzcie mi bądź nie, ale codzienna 3 lub nawet 4 godzinna sesja dyskusyjna na Skype to jest to co potrafi trzymać fumfli smile.gif

W zwiażku z tym, iż widac mnie najwięcej jak na razie i każdy z problemami leci do mnie jak Neo do Wyroczni - spodziewajcie się, iż w ciągu tego tygodnia zostanie wybrany następca.

Jeśi czyjecie się na siłach sprostać obowiazkom i odpowiedzialnosci, możecie do mnie nadsyłać oferty.

It`s_me, swoją drogą.. nawet nie wiesz jak Ci zazdroszę tego zyskanego czasu...
Bartol
Dowidzenia It's me....
Puciek
I KTO MI TERAZ IP BEDZIE BANOWAL questionmark.gif?

P.S. Szkoda ze odchodzisz, jednak powody sa zrozumiale
wassago
Cytat(Puciek @ 2004-10-06 18:33:00)
I KTO MI TERAZ IP BEDZIE BANOWAL questionmark.gif?

da sie zalatwic tongue.gif zyczysz sobie jakas konkretna date tego bana?? biggrin.gif
Puciek
To nie bedzie to samo, to nie bedzie niezapowiedziany z nienacka ban...
e4you
Scaner : cytuje ...
Cytat
It`s_me, swoją drogą.. nawet nie wiesz jak Ci zazdroszę tego zyskanego czasu...

jeżeli tak mu zazdrościsz to olej php.PL a nie gadaj.

PS Skromy to Ty nie jesteś
wassago
@e4you czlowieku, prosze Cie nie zalamuj mnie...

z calym szacunkiem dla itsme, wszyscy sie pozegnali to zamykam. bo jeszcze jednemu przyjdzie do glowy takiego glupiego posta napisac dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.