Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pomysł na domenę
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
acztery
Hej, dawno mnie tu nie było.

Planuję otwarcie firmy, taki software house. Chciałem Was zapytać co myślicie o domenie steerapp.com
*.com bo chcę się skupić raczej na rynku zagranicznym, ale Polskim nie pogardzę...

Dzięki.
StrefaPi
mi się z tym kojarzy: google, a czym dokładnie firma miałaby się zajmować?
acztery
na pewno nie hodowlą wołów.. wink.gif
Pisane aplikacji. (software house)

Tuminure
Imo słaba domena. Nie wpada w ucho, trudno zapamiętać, łatwo się pomylić, prawie cała nazwa pisana jest lewą ręką na klawiaturze.
!*!
Może zgłoś się do fachowca? http://forum.php.pl/index.php?s=&showt...t&p=1031502
Podobnie jak przedmówcy... coś z tym jest nie tak. Pokombinuj właśnie z tym "software house" ?
dysgraphic
Moim zdaniem jest niezła, szczególnie jeżeli celujesz w rynek zagraniczny.
Dlaczego?
Łatwa do zapamiętania Steer+app
Steer to nie tylko wół ale przede wszystkim prowadzenie, bycie na czele, sterowanie - przez co kojarzy się z wyznaczaniem nowych trendów

Poza tym Nazwa w przypadku takiej działalności w żaden sposób nie determinuje sukcesu lub jego braku.
StrefaPi
Cytat(dysgraphic @ 12.03.2013, 21:56:30 ) *
Poza tym Nazwa w przypadku takiej działalności w żaden sposób nie determinuje sukcesu lub jego braku.

prawda, ale bezpośrednio wpływa na odbiór i kojarzenie marki w początkowym stadium działaności
mykus90
Moim zdaniem zależy od tego w jaki sposób będziesz promował firmę.
Jest to imo bardzo dobra domena do reklamy w sposób graficzny (fajny banner z wyróżnieniem steer app .com)
acztery
jednak rezygnuję z takiej domeny mam inne pomysły. Później coś pokaże i ocenicie kilka propozycji.

Dzięki.
deha21
Cytat(dysgraphic @ 12.03.2013, 21:56:30 ) *
Steer to nie tylko wół ale przede wszystkim prowadzenie, bycie na czele, sterowanie

To może lepiej Leadapp? Chociaż to wygląda brzydko wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.