Cytat
Witam. Mam pytanie. Jak zrobić, aby wysyłany formularz napisany w osobnym skrypcie PHP został wysłany przez prywatną wiadomośc do wybranej osoby? Prywatną wiadomośc w skrypcie forum "PhpBB By Przemo". I teraz pytanie, bo nie mam pojęcia. Zrobić to przez Curl, czy normalnie przez bazę (dodawać rekord)? Która opcja jest lepsza? I teraz pytanie. Jak zrobić taki "panel" dodatkowy dla adminów na forum? Żeby mogli w nim ustawić, na jakie ID ma być wysyłany formularz? Tzn. nie znam się w ogóle na PHPBB By Przemo i nie wiem, jak dodać tą zakładkę adminom w PA. Ogólnie, to rozumiem - przy wysłaniu formularza po prostu dodać rekord do bazy i będzie wysyłało jako PW, to nie jest problem. Ale z tym PA już gorzej. Proszę o pomoc i nie off-topowanie ._.
Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? "Jak zrobić, aby wysyłany formularz ---> który został napisany w osobnym skrypcie PHP ---> został wysłany do użytkownika forum przez wiadomość prywatną ---> Jeśli skrypt forum to
PHPBB By Przemo"
Zrobić to przez:
a) Curl

Dodanie rekordu w bazie?
Jak dodać dodatkowy panel admina, w którym zmienianoby ID osoby, do której ma być wysyłana wiadomość?
Ps. Nie drwij z innych, bo spotka Cię to samo

. W dodatku, dodam, że masz słabe zdolności dedukcji, skoro nie domyśliłeś się o co chodzi