Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]PHP, zend framework, CodeIgniter
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
lukasinios1
Otóż w miesiąc musze ogarnąć podstawy php z uwzględnieniem Zend Framework lub CodeIgnieter, tak jak napisałem w miesiąc musze ogarnąć założenia i zacząć poruszać się w tym wszystkim, w internecie jest pełno kursów poradników ale ja chciałbym się zapytać osób które już są doświadczonymi programistami od czego najlepiej zacząć w sumie mam 3 miesiące aby nauczyć się php do tego stopnia aby samemu móc tworzyć skrypt z ewentualną pomocą kogoś bardziej doświadczonego.

Pozdrawiam Łukasz
CuteOne
Cytat
Otóż w miesiąc musze ogarnąć podstawy php z uwzględnieniem Zend Framework lub CodeIgnieter

Ucząc się 10h dziennie, może (mało prawdopodobne) ci się uda.. oczywiście książka do PHP i Zenda to takie minimum. reszta to tutoriale i praktyka
lukasinios1
otóż najważniejsze jest samo php które muszę ogarnąć w miesiąc CodeIgnieter lub Zend Framework musiałbym umieć przynbajmniej podstawy w 3 miesiące.

Chodzi o praktyki, czasu jestem w stanie poświęcić 3h dziennie możę więcej, po prostu aby się dostac na praktyki musze wiedizeć co się dzieje nie musze umieć tego perfekcyjnie ale mam się orientować co się dzieje napisac coś prostego na de mną będzie czówał doświadczony programista z kilku letnim stażem
zbychoCom
Radzę zaopatrzyć się w materiały i od razu uczyć się na żółwia - nie na zająca bo zmarnujesz miesiąc (albo trzy). Powodzenia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.