Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [AJAX][PHP]Panel Administracyjny
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
georg77
Witam,
Zastanawiam się jak stworzyć Panel Administracyjny w PHP i AJAX.
Z Kodem PHP daje sobie radę. Chodzi mi o to czy sami piszecie taki panel od strony np. AJAX - czy może są do tego już gotowe rozwiązania(które oferują paginację, wyszukiwarkę, odświeżanie, itd.) ?
!*!
To się niczym nie różni. Sprawdzasz tylko czy zapytanie przyszło ajaxem, jak tak to zwracasz dane np. json
matiit
Tylko wtedy robi Ci się syf w javascripcie - do tego ludzie wymyślili coś takiego jak Backbone.js.
Gorąco polecam zainteresować się tym.
!*!
Cytat(matiit @ 18.03.2013, 11:31:50 ) *
Tylko wtedy robi Ci się syf w javascripcie - do tego ludzie wymyślili coś takiego jak Backbone.js.
Gorąco polecam zainteresować się tym.

Od czego robi się syf?
matiit
Przy aktualizacji danych, przy wrzucaniu danych w odpowiednie miejsca,przy sortowaniu danych.
Przynajmniej dla mnie lepiej było użyć Backbone.js, ale to może wynikało z tego, że słabo znam JS i nie umiałem sobie "sam tego zorganizować"
!*!
Cytat(matiit @ 18.03.2013, 11:53:54 ) *
Przynajmniej dla mnie lepiej było użyć Backbone.js, ale to może wynikało z tego, że słabo znam JS i nie umiałem sobie "sam tego zorganizować"

To nie pisz wtedy że robi się syf, tylko dlatego że nie potrafiłeś czegoś zrobić wink.gif
matiit
Ok, mój błąd.
Chciałem tylko podać przykład fajnej biblioteki, która może się sprawdzić w tym przypadku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.