georg77
18.03.2013, 10:07:52
Witam,
Zastanawiam się jak stworzyć Panel Administracyjny w PHP i AJAX.
Z Kodem PHP daje sobie radę. Chodzi mi o to czy sami piszecie taki panel od strony np. AJAX - czy może są do tego już gotowe rozwiązania(które oferują paginację, wyszukiwarkę, odświeżanie, itd.) ?
To się niczym nie różni. Sprawdzasz tylko czy zapytanie przyszło ajaxem, jak tak to zwracasz dane np. json
matiit
18.03.2013, 11:31:50
Tylko wtedy robi Ci się syf w javascripcie - do tego ludzie wymyślili coś takiego jak Backbone.js.
Gorąco polecam zainteresować się tym.
Cytat(matiit @ 18.03.2013, 11:31:50 )

Tylko wtedy robi Ci się syf w javascripcie - do tego ludzie wymyślili coś takiego jak Backbone.js.
Gorąco polecam zainteresować się tym.
Od czego robi się syf?
matiit
18.03.2013, 11:53:54
Przy aktualizacji danych, przy wrzucaniu danych w odpowiednie miejsca,przy sortowaniu danych.
Przynajmniej dla mnie lepiej było użyć Backbone.js, ale to może wynikało z tego, że słabo znam JS i nie umiałem sobie "sam tego zorganizować"
Cytat(matiit @ 18.03.2013, 11:53:54 )

Przynajmniej dla mnie lepiej było użyć Backbone.js, ale to może wynikało z tego, że słabo znam JS i nie umiałem sobie "sam tego zorganizować"
To nie pisz wtedy że robi się syf, tylko dlatego że nie potrafiłeś czegoś zrobić
matiit
18.03.2013, 12:23:44
Ok, mój błąd.
Chciałem tylko podać przykład fajnej biblioteki, która może się sprawdzić w tym przypadku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.