Witam,

poszukuje osoby/firmy, która podjęłaby się stworzenia rozbudowanego systemu do tworzenia kart produktów dla sklepu internetowego.

W skrócie chciałbym stworzyć specjalną aplikację napisaną w php, która pozwoli mi tworzyć parametryzowane karty produktów w oderwaniu od sklepu. Sam sklep "zasysałby" gotową kartę produktu np. poprzez webservices czy jakąś inną metodą (do ustalenia) na żywo, gdy będzie ona potrzebna. Będą to cechy produktów takie jak opis, waga, kolor itp. itd.

System powinien
- pozwolić zdefiniować dowolne cechy
- pozwolić zdefiniować szablony (czyli zbiory ww. cech)
- przypisać szablon do danego produktu i następnie wygenerować odpowiedni formularz/zbiór formularzy pozwalających na edycję.
- dodatkowo każdy produkt powinien mieć galerię multimediów (czyli zdjęcie(a), meteriały do pobrania typu zeskanowane ulotki itp, filmiki/linki do filmów).

Podobny system tworzenia kart produktowych ma Magento - jeśli znasz ten sklep, to mniej więcej o coś podobnego w zamyśle mi chodzi - oczywiście trochę prostszego, za to dostosowanego do moich potrzeb.

Reasumując system miałby stworzyć zindywidualizowany backend do tworzenia bardzo rozwiniętych opisów produktów + umożliwić ich pobranie do strony docelowej, gdy ktoś będzie chciał wyświetlić stronę ze szczegółowym opisem. Sam system nie będzie prowadził żadnej sprzedaży itp - będzie tylko zarządzał opisami i je serwował.

Technologia wykonania:
- najlepiej symfony 1.4 (symfony ma fajny framework do formularzy więc powinien ułatwić napisanie czegoś takiego) (ale w razie dobrych argumentów jestem w stanie to zmienić)
- javascript - najlepiej jQuery - chodzi o usprawnienia pracy w backendzie.

Wiem, że podany opis nie jest wystarczający do podania jakiejkolwiek wyceny (tworzę dopiero specyfikację tego systemu), bardziej chodzi mi o nawiązanie kontaktu z osobami, które czują się na siłach aby coś takiego napisać (zdecydowanie jest to większy projekt niż księga gości czy prosty blog ;-) ). Tak więc jeśli jesteś takim zleceniem zainteresowany to pisz na PW.

Forma rozliczenia umowa o dzieło lub faktura.