Cytat(timon27 @ 17.04.2013, 22:55:13 )

<form action="
<?php if(isset($prz1)
Propouję jakiś prosty kurs html/php od postaw bo w ogóle nie rozumiesz struktury budowania strony.
niestety po "cofnięciu" sie do formularza jest on pustyA czemu miałby nie być? już została wysłany więc ponowne pojawianie się danych jest nieporządane i nieintuicyjne.
Cofanie się przyciskiem cofnij jest niedopuszczalne i bezsensowne.
Skoro chcesz miec te same dane to czemu od razu ich nie przetworzysz w 1.php?
Dzieki za zainteresowanie. Z mojej strony:
1. Przykład który zacytowałeś podałem żeby zilustrować co chcę osiągnąć a nie żeby dać komuś poradę jak to zrobić. To że jest niewłaściwy to już wiem! Jak widać kombinuję jak koń pod górę...i nic...dlatego po kilku godzinach szukania zdecydowałem sie napisać post.
Będę wdzięczyny za konkretne rozwiązania a nie porady ogólne
2. Nie jestem informatykiem ani programistą a hobbystą próbujący ułatwić sobie wykonywaną pracę a przy okazji dla własnej satysfakcji zrobić coś sam. Wiem że brakuje mi podstaw ale moim celem nie jest nauczenie się html i php tylko zrobienie jednego projektu o którym napisałem
3. Niedopuszczalny...dla kogo...akurat dla mnie jest bardzo dopuszczalny i co więcej pożądany (oczywiście zaraz mi napisze jeden z drugim że idzie to zrobić tak a tak - będę wdzięczny jak a nie komentarze wyjadaczy w stylu "ucz się chłopcze"
Może lepiej opiszę co robię. Z góry dziękuje za wyrozumiałość.
Plik form.html to plik gdzie mam formularz. W nim podaje Imię/nazwisko/wiek/firmę z którą klient kupił produkt/wysokość składki/dochód klienta/ dzieci/ inne...
Po kliknięciu submit nr1 otwiera się form1.pho gdzie jest kolejny formularz gdzie wybieram za pomocą checkbox-ów linijki tekstu jakie chcę aby pojawiły się na moim ostatecznym raporcie który w tej chwili pojawia się w pliku form2.php. Tutaj mam gotowy raport który sobie drukuje. Teraz cofam się "cofnij" do mojego wyjściowego formularza (plik form.html) gdzie mam już wklepane dane i chciałby wygenerować inny raport (takie podsumowanie zakupionego produktu). Ten drugi raport też sobie drukuje i tu jest koniec pracy z tymi danymi.
Moje dotychcasowe wypociny są pod adresem:
http://polskibroker.ie/statement/form.htmlDzięki za pomoc. mogę oczywiście wrzucić moje pliki ale to by była dopiero jadka jakim amatorem jestem i ile to błędów ma w kodzie a ile błędnych założeń. Jeżeli jest ktoś kto ma ochotę zobaczyć moje wypociny to mogę wrzucić

-------------------------
Update
Kurcze...panowie i panie...
dla wyjadaczy to jest jakiś banalny skrypcik i 5 min pracy (1 min wysiłku umysłowego + 4 min pisania.. około:) ). Dla mnie to jest 3 dzień w martwym punkcie.
Czy naprawdę nie ma nikogo kto mi może pomóc?
Jeszcze raz z góry dziękuję za pomoc i podać konkretne rozwiązanie. Problem opisałem chyba wystarczająco...mam nadzieję.
Pozdrawiam