Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Cinnanical
Witam, mam problem z tym błędem: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/xxx/domains/xxx.pl/public_html/oop/index.php:1) in /home/xxx/domains/xxx.pl/public_html/oop/index.php on line 3

Plik index:

1. <?php
  2. require_once("config.php");
  3.  
  4.  
  5. tutaj ładowanie podstron
  6.  
  7.  
  8.  
  9. ?>

A w pliku config mam połączenie z bazą, obstart na początku, oraz funkcje która ładuje mi reszte klas.

Żadnych spacji nie mam przed php itp. próbowałem też dać session start w pliku config, no ale..
Może to hosting? może kodowanie?

PS: wiem że ten temat był poruszany wiele razy, i przejrzałem wszystkie z tych tematów, ale nadal nie wiem jak rozwiązać ten problem.
Michael2318
Kodowanie pliku na utf-8 bez BOM.
Dodatkowo upewnij się, że session_start() to pierwsza linia Twojego kodu zaraz po <?php (nic wcześniej nie includujesz etc.).
Cinnanical
Zaraz sprawdze bez tego bom. No raczej pierwsza linia. W index.php jest jako pierwsza, potem ładuje config a z configa ładują sie klasy, później w indexie ładuje podstrony, tyle.

EDIT: Działa, dziękuje bardzo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.