Potrzebuję przerobić trochę skrypt odliczania w JS. Jakoś nie mogę sobie poradzić pewnie z prostą rzeczą. Skrypt wygląda tak:
function CD(d,o,t,x){return[x=~~(t=(d-o)/864e5),x=~~(t=(t-x)*24), x=~~(t=(t-x)*60),~~((t-x)*60)]} function R(t){ t=CD(new Date(2013,5,28,18,18,00),new Date()); if ( t[0] > 0){ document.getElementById('licznik').innerHTML=''+t[0]+" dni, "+t[1]+" godz., "+t[2]+" min., "+t[3]+"sek.";} else if ( t[0] == 0 && t[1] >=1 ){ document.getElementById('licznik').innerHTML=''+t[1]+" godz., "+t[2]+" min., "+t[3]+"sek.";} else if ( t[0] == 0 && t[1] < 1 && t[2] >=0 ){ document.getElementById('licznik').innerHTML=''+t[2]+" min., "+t[3]+"sek."; } if(!t[0]&&!t[1]&&!t[2]&&!t[3]){ document.getElementById('licznik').innerHTML=''+t[3]+"sek.";} else { setTimeout('R()',1e3);} } onload=function(){R();}
Oprócz div-a, który wyświetla czas gdzieś na stronie potrzebowałbym zrobić drugiego, który będzie miał wartość zależną od od stanu licznika. A więc dodałem do każdego IF-a kolejną linijkę typu:
document.getElementById('cos').innerHTML=''100"
document.getElementById('cos').innerHTML=''200"
etc.
Jednak wtedy całość przestaje działać. Robię pewnie jakiś prosty błąd ale jakoś JS mi totalnie nie leży...:/ Proszę o podpowiedź o co kaman. Z góry dzięki, pozdr.