Otóż mam pewien problem a mianowicie napisałem sobie skrypt usuwający wpisy z pewnego pliku... Plik zostaje prawidłowo pobrany jednakże wpis nie zostaje mi z niewiadomych przyczyn usunięty... Jeżeli ktoś mógłby mi z tym pomóc to byłbym wdzięczny...
nick.php
<?php require_once('funkcje/MySQL.php'); require_once('funkcje/Zakupy.php'); require_once('funkcje/Pliki.php'); OtworzMySQL(); { $Serwer = $Pobieranie['nazwa']; { $Waznosc = $PobieranieDwa['waznosc']; $UserID = $PobieranieDwa['id']; $Login = $PobieranieDwa['login']; $Haslo = $PobieranieDwa['haslo']; $Flaga = $PobieranieDwa['flaga']; if($Waznosc < 0 || $Waznosc == 0) { $FTPHOST = $PobieranieTrzy['ftp_host']; $FTPLOGIN = $PobieranieTrzy['ftp_login']; $FTPHASLO = $PobieranieTrzy['ftp_haslo']; $SCIEZKA = $PobieranieTrzy['sciezka']; { $SumowanieFlagTrzy = $SumowanieFlagDwa['flaga']; $Admin = $SumowanieFlagDwa['haslo']; if($Admin = '-') { } else { $SumowanieFlagCztery = $SumowanieFlagCztery.$SumowanieFlagTrzy; } } $FlagaZ = 'z'; $SumowanieFlagPiec = $SumowanieFlagCztery.$FlagaZ; PobierzUsers($FTPLOGIN, $FTPHASLO, $FTPHOST, $SCIEZKA); $LinijkaUsers = SprawdzUsers($Login, $Haslo, $SumowanieFlagPiec); UsunUsers($LinijkaUsers); WrzucUsers($FTPLOGIN, $FTPHASLO, $FTPHOST, $SCIEZKA); @mysql_query("DELETE FROM $Serwer WHERE flaga='$Flaga' AND id='$UserID' AND login='$Login' AND haslo='$Haslo'"); { { $DwaSumowanieFlagTrzy = $DwaSumowanieFlagDwa['flaga']; $DwaAdmin = $DwaSumowanieFlagDwa['haslo']; if($DwaAdmin = '-') { } else { $DwaSumowanieFlagCztery = $DwaSumowanieFlagCztery.$DwaSumowanieFlagTrzy; } } $ZsumowaneFlagi = $DwaSumowanieFlagCztery.$FlagaZ; PobierzUsers($FTPLOGIN, $FTPHASLO, $FTPHOST, $SCIEZKA); DodajUsers($Login, $Haslo, $ZsumowaneFlagi); WrzucUsers($FTPLOGIN, $FTPHASLO, $FTPHOST, $SCIEZKA); } } } } ZamknijMySQL(); ?>
pliki.php
<?php function PobierzUsers($FTPLOGIN, $FTPHASLO, $FTPHOST, $SCIEZKA) { $Download = curl_init('ftp://'.$FTPLOGIN.':'.$FTPHASLO.'@'.$FTPHOST.'/'.$SCIEZKA.''); curl_setopt($Download, CURLOPT_FILE, $Open); curl_exec($Download); curl_close($Download); } function WrzucUsers($FTPLOGIN, $FTPHASLO, $FTPHOST, $SCIEZKA) { $Upload = curl_init('ftp://'.$FTPLOGIN.':'.$FTPHASLO.'@'.$FTPHOST.'/'.$SCIEZKA.''); curl_setopt($Upload, CURLOPT_INFILE, $Open); curl_setopt($Upload, CURLOPT_UPLOAD, true); curl_exec($Upload); curl_close($Upload); } ?>
zakupy.php
<?php function SprawdzStatusHosta($IP, $Port) { { $SprawdzStatusHosta = 1; } else { $SprawdzStatusHosta = 0; } return $SprawdzStatusHosta; } function DodajUsers($Login, $Haslo, $Flagi) { if($OtworzPlik) { if($DodajPremke) { if($NowaLinia) { } } } } function SprawdzUsers($Login, $Haslo, $Flagi) { return $PozycjaRekordu; } function UsunUsers($Linijka) { if($Linijka AND $Dane) { if($OtworzPlik) { if($NadpiszPlik) { } } } } function DodajAdmina($Login, $Flagi) { if($OtworzPlik) { if($DodajPremke) { if($NowaLinia) { } } } } function SprawdzAdmina($Login, $Flagi) { return $PozycjaRekordu; } ?>