Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wordpress] zmiana ikony "lubie to"
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
lukash82
Witam,

Podpiąłem oficjalna wtyczkę wydaną przez FB do wordpress-a. Wszystko ładnie się wyświetla w tych miejscach gdzie chcę. Jednak czy jest jakaś możliwość zmiany tej standardowej ikony "lubie to". Nie pasuje mi ona kolorystycznie do layout-u strony. Najlepiej jakby można ja było zastąpić jakimś obrazkiem. Spotkaliście się już z takim czymś? Proszę o wskazówki, jeśli ktoś coś wie. W kodzie widać, że za wyświetlanie odpowiada taka linijka:

1. <div class="fb-social-plugin fb-like" data-ref="below-post" data-href="..." data-width="584"></div>

Próbowałem modyfikować te pliki CSS w których są te klasy fb-social-plugin i fb-like ale nie dało to żadnego efektu. Podejrzewam, że odpowiedzialny jest za to jakiś kod JS. Ale gdzie tego szukać to już nie wiem...
saviola15
Spróbuj wgrać obrazek do folderu images o tytule obrazek.jpg
i zamienić ten kawałek kodu na:
  1. data-href="images/obrazek.jpg"
Bateria
Nawet jak się nie podoba, to nie ma najmniejszego sensu kombinować. Ikona Lubię to w innym kolorze niż niebieski to już nie to samo. Traci wtedy tą całą facebookwą symbolikę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.