Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ckeditor]Zmiana rozmiaru elementów
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
sazian
Witam,
czy da się jakoś "zmusić" ckeditor żeby pozwalał na zmianę rozmiaru elementów. Oczywiście wiem że można to zrobić nadając position absolute ale w tym przypadku nie chcę pozycjonowanie absolutnego, chcę mieć zwykłego diva któremu można nadawać wysokość i szerokość.

da się to jakoś zrobić ? a jeśli tak to jak ?
qbas-s
a przełączenie się na edytor html i nadanie div'ow wysokości i szerokości w stylach nie sprawdzi się?
sazian
nie dlatego że ma to być edytor do bbcode
com
http://ckeditor.com/demo#full ->div->zaawansowane->styl i wpisujesz co chcesz wink.gif
sazian
no tylko właśnie o to chodzi że nie chcę wpisywania stylów dlatego że przeciętny użytkownik z tym sobie nie poradzi

jeśli stworzy się div z position absolute to po kliknięciu na niego pojawiają się takie kwadraciki do zmiany rozmiaru. I właśnie o coś takiego mi chodzi
com
no to chyba zostaje własna modyfikacja, bo skoro jest on tylko przy position absolute to niestety tak to zaprojektowano, a skoro ta własność Ci nie odpowiada to chyba jedyne wyjście...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.