Jeśli ktoś miał z nią kiedyś styczność to proszę o opinie. Lub gdy ktoś zna również dobrą książkę php niech się wypowie Ile mogę się z niej nauczyć i czy zdobyta wiedza będzie "użyteczna".
tczajka
10.09.2013, 07:56:58
to zależy czego oczekujesz od książki, czego chcesz się nauczyć. Książki co prawda nie mam ale po samym spisie treści jak dla mnie jest to książka o wszystkim i o niczym. Czyli żadnego tematu nie są w stanie dobrze opisać na łamach zaledwie kilkuset stronicowej pozycji. Chyba że chcesz po prostu książkę traktującą wiele tematów poglądowo.
rocktech.pl
10.09.2013, 08:15:36
Witam.
W tej cenie bierz w ciemno jeśli tematy poruszane w tej książce są Ci obce. Wiedza to siła
com
10.09.2013, 22:53:38
na początek http://forum.php.pl/index.php?showtopic=169618 choć bym się tym nie sugerował, bo jak spojrzysz na spis treści to tam masz 5 zagadnień ta sama strona to sam sobie odpowiedz co to jest warte... wiec nie tak rocktech.pl mówisz za tą cenę brać w ciemno, bo to $$ w błoto...
#edit 12/2010 , pewnie php 5.2 jak nie gorzej... to już prehistoria... gdzie tam namespace i wgl..
kiciala
1.01.2014, 00:29:00
W tej chwili już raczej mało aktualna, jeśli ktoś ma w planach przeczytanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.