Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FLASH
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > HTML \ XHTML
trucksweb
nie wiem do ktorego dzialu to dac, i do ktorego forum ale pisze tutaj. czy ktos moze mi powiedziec jak zrobic cos takiego, ze jak najade mysza na animacje flash to ona sie powieksza, lub sie tak ladnie rozjerzza??czy ktos wie gdzie jest taki tutorial, lub moze mi gotowca przesle??z gory dzieki za pomoc exclamation.gif :roll2:
rogrog
manual Flasha smile.gif

jest coś takiego jak tweening - klikasz na jakąś warstwę, wybierasz Tweenieng: Motion. Potem Dodajesz symbol, tworzysz dwie ramki kluczowe, na jednej mniejsze na drugiej większe.

Jeśli chcesz to zrobić na przycisku do stwórz symbol - button i on ma odpowiednie warstwy, jedna z nich odpowiada za wygląd po najechaniu myszką, i tam możesz to umieścić...

ogólnie to jest banalne chociaz z falsha za dobry nie jestem

w zasadzie nic dziwnego że nie mogłeś znaleźć działu smile.gif bo to jest forum php a nie graficzne jakieś smile.gif ale co tam...
trucksweb
tylko taki problem jest zapisalem dokument jako swi (od swisha a nie od flasha), nie dosc to wykasowalem swisha i pozostal mi tylko ten plik. da sie otworzyc to we flashu??
rogrog
a co to ma do rzeczy... zainstaluj tego jakiegos swisha z powrotem i wyesportuj do swf i zaimportuj inaczej raczej nie da rady
trucksweb
wielkie dzieki za pomoc!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.