Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Addon do firefoxa, odswieżenie o określonej godzinie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Watt
Witam,

Wszytskie (darmowe) dodatki do FF, dają możliwość odświeżenia co jakiś czas. Czy isnieje jakiś, któremu moge podać konkretną godzine odświeżenia?
sowiq
Cron / Harmonogram zadań Windows i polecenie firefox www.google.com powinno zrobić robotę.
Watt
O danej godzinie zaczyna się rejestracja na studia i serwer pada 2-3sek potem z przeciążenia, żeby sie zarejestrować musze odswieżyć w odpowiednm czasie smile.gif
sowiq
Ale ja nie pytam po co Ci to wink.gif Podałem Ci praktycznie gotową odpowiedź - nawet nie na odświeżenie, ale otwarcie przeglądarki z adresem.

BTW, rejestracja na studia na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, czy jak?? I to w ostatnim tygodniu września? WTF? dry.gif
buliq
Może rejestracja na przedmioty?

Tak czy siak samo odpalenie strony w ciągu 2 s. nie wystarczy ci do dokonania rejestracji, jak sądzę oprócz wyświetlenia strony musisz się też zalogować, wybrać coś, zapisać a to będzie się odbywać już w momencie kiedy serwer będzie przeciążony
Watt
Cytat(sowiq @ 26.09.2013, 10:08:05 ) *
Ale ja nie pytam po co Ci to wink.gif Podałem Ci praktycznie gotową odpowiedź - nawet nie na odświeżenie, ale otwarcie przeglądarki z adresem.

BTW, rejestracja na studia na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, czy jak?? I to w ostatnim tygodniu września? WTF? dry.gif

Tak, źle sformowałem pytanie dlatego poniżej doprecyzowuje. Tak rejestracja na UJ jest kto pierwszy.

Cytat
nie wystarczy ci do dokonania rejestracji, jak sądzę oprócz wyświetlenia strony musisz się też zalogować, wybrać (...)

Jasne, ale to mi da już jedno przejście więcej (potrzebuje trzech).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.