Witam serdecznie,
Chciałbym napisać funkcjonalność dotyczącą prasowania strony a raczej pobierania z niej określonych danych.
Jakiś czas temu pół roku temu już do tego jakoś się zabierałem jednak moja wiedza na ten konkretny temat jest jeszcze bardzo ograniczona.
Tak czy inaczej wyczytałem gdzieś kiedys o jakimś certyfikacie, ciasteczkach i innych rzeczach które dorzuca się do curl.
Aktualnie chciałbym aby ktoś udzielił mi lekcji coś w stylu korepetycji a konkretnie by stworzyć taki praser ( oczywiście za rozsądne pieniądze ).
Konkretnie strona na której chciałbym się skupić to CEIDG. Najgorszą rzeczą która tam występuje to token i w sumie nie wiem kompletnie jak sobie z tym poradzić.
Przy próbie pobrania go przez JS i następnie przesłanie formularza wyskakuje błąd gdyż każde połączenie ze stroną ma inny token.
Reasumując poza osobami które chcą pomagać innym poszukuję osoby której wynagrodzę za zjedzone nerwy.
Jeżeli jest jakiś chętny to zapraszam na PRV a jeżeli ktoś byłby w stanie udzielić kilku wskazówek jak się do tego zabrać to również będę wdzięczny.
Pozdrawiam