Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Koszt zrobienia strony www
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
andr_w
Dostałem pewne zlecenie, które opiera się na zrobieniu projektu graficznego oraz zrobieniu od zera nowej strony. Na stronie będzie wiadomo menu, wyszukiwarka, slider, tekst, formularz kontaktowy itd oraz ok. 25 podstron na których będzie tekst, galeria, filmiki instruktażowe, mapki w zalezności od podstrony. Stronę będę pisał w HTML/CSS. Dodatkowo mam podłączyć ją do domeny oraz na serwerze, odnośni do portali społecznościowych czyli w skrócie ma być wszystko na gotowo. Ile mniej więcej za to wszystko zawołać?
pedro84
Bez jaj, swojej pracy nie potrafisz wycenić?
andr_w
Jestem na początku kariery programistycznej, a więc jeszcze nie znam odpowiednich stawek. Mam już pewną sumę na myśli, ale chciałem jeszcze podpytać.
mstraczkowski
Przykro mi, ale na tym forum nie prowadzimy wycen, zgłosiłem temat do moderacji.
Daiquiri
Nie prowadzimy wycen na forum.

Od siebie ogólnikowo dodam, że najłatwiej jest oszacować ile czasu Ci to zajmie i zastanowić się ile powinieneś w takim okresie zarobić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.