Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MLM - marketing sieciowy, sprzedaż bezpośrednia
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
pawel0520
Hej,

czy jest ktoś kto też działa w MLM? (jak ktoś nie wie w ogóle co to jest to wystarczy wpisać w google smile.gif )

Macie jakieś ciekawe materiały, książki, przemyślenia?

Chciałbym aby w tym wątku wypowiadały się osoby działające w MLM, te które są wrogami tej metody sprzedaży, jak i ci, którzy chcą ją dopiero poznać.

Ze swojej strony mogę pomóc jeżeli ktoś chce. Przestrzegam również przed umieszczaniem nazw firm, w których działacie i prowadzeniu rekrutacji, bo temat najprawdopodobniej zostanie zamknięty.

Pozdrawiam.
DanMilman
ach... ten mlm wszedzie go pełno jakaś moda na to się zrobiła
kayman
Cytat(pawel0520 @ 8.01.2014, 23:31:41 ) *
Macie jakieś ciekawe materiały, książki, przemyślenia?

przelewanie z pustego w próżne, totalna strata czasu, możliwość wtopienia kilu złotych -> innymi słowy omijać szerokim łukiem smile.gif
memory
Kiedyś można było się dorobić merca, dziś bardzo trudne zadanie
fate
niech ktoś usunie ten temat
DMarlaj
Po co usuwać, lepiej niech inni wiedzą, że mlmy nie są takie świetne jak to przedstawiają panowie zajmujący się rekrutacjąwink.gif
arnold
Myślę, że teraz zrobiło się tego zbyt dużo, jest już masa firm oferujących zarobek w ten magiczny sposób. Jednak żerują oni głównie na młodych ludziach, którzy widzą w tym świetlaną przyszłość, a tak naprawdę dorabiają się na tym tylko jednostki ...
Nie będę nikomu odradzał, niech każdy wyrazi swoje zdanie, myślę też, że nie każdemu będzie się podobać taka forma pracy, bądź co bądź namawiania innych do zakupu swojego produktu i włażenie komuś na głowę.
MrMag
i zarejestrowaliscie sie tylko po to by nam o tym opowiedziec? spam jak nic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.