Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [skrypt] PlainForum
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Denver
Poszukuję chętnych do współpracy przy tworzeniu forum dyskusyjnego OpenSource. Więcej na ten temat na stronie projektu:

www.plainforum.prv.pl

zapraszam.
hwao
Temat nie dotyczy oceny :-) wiec nalezalo go umiescic hydepark.
Przenosze
oceny -> hydepark

Tak na to jestem w 1 projekcie i piszemy forum OpenS. całkiem niezle nam idzie :-)

Tak czy inczej powodzenia :-)

--
Jak nie zbierzesz dobrze ludzi do kupy to moze z tego nic nie wyjsc wiec uwazaj :-)
Puciek
Ja jako typowy optymista, doświadczony przez życie wiem że z tego nic nie wyjdzie tongue.gif
hwao
Cytat(Puciek @ 2004-11-07 21:22:53)
Ja jako typowy optymista, doświadczony przez życie wiem że z tego nic nie wyjdzie tongue.gif

Sorka za maly Of ale unas calkiem niezle to idzie mamy juz prawie cale core, db i bedzie tpl w najblizszym czasie :-)
bela
Cytat
prawie cale core

hahaha biggrin.gif

co do db to luzik, ładny driver jest smile.gif
Denver
Cytat(Puciek @ 2004-11-07 21:22:53)

Kiedyś też tak myślałem... Ale gdybym tak myślał dalej, nigdy nie napisałbym skryptu forum dyskusyjnego (skrypt PlainForum ten bedzie lepszy i pisany od nowa) czy różnych ksiąg gości, ankiet etc. Gratuluję optymizmu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.