Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][Wordpress]Widocznosc strony tylko dla zalogownych
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Wizjonero
Czesc, napisze szybko i na temat. Znam HTML, CSS, podstawy JSa, ale PHP jeszcze nie, a okazuje sie, ze moze mi sie przydac. Otoz w Wordpressie potrzebuje zablokowac strone dla niezalogowanych. Najlepiej, by niezalogowanych przekierowalo do rejestracji, a zalogowanym normalnie pokazywalo strone. Poradzicie mi cos? wink.gif Napomne tylko, ze nie chodzi o post, a o strone.
Daimos
Wordpress ma taką ilość wtyczek, że zanim przyda Ci się PHP, to zajmij się angielskim smile.gif
http://lmgtfy.com/?q=wordpress+page+for+logged+in+users+only
Wizjonero
Jako, ze to firmowy projekt, to mam ograniczona ilosc wtyczek, a kolega od back-endu jest na urlopie, wiec musze sam rozwiazac ten problem. wink.gif O moj angielski sie nie martw, bo w UK pracuje, a w tej branzy bez angielskiego ciezko. Moze ktos sie bawil z wtyczka User Access Manager, bo takiej uzywamy. Jesli tak - probowalem ukryc CALA STRONE, ale ukrywa sie tylko link w menu.

PS. Przepraszam, ze bez polskich znakow, ale w pracy jestem, wiec nie da sie wink.gif

EDIT: ze stronami sobie poradzilem, ale na sliderze mam kod wyszukiwania. Jest szansa, by przed wyszukaniem sprawdzal, czy szukajacy jest zalogowany?

EDIT2: Nevermind, zrobione smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.