Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sprawdź się ;)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
spenalzo
http://www.adonai.pl/index.php?id=relaks/zabawa10.htm

Rkingsmiley.png

---
Jezeli nie chcecie popsuc sobie zapawy nie czytajcie nizej
hwao
seaquest
WOW. To jest po prostu świetne!!! Niestety nie mam na tyle plastycznego umysłu i wymyśliłem to co oni przewidywali... sad.gif smile.gif
Siner
a jak pomyślalłem o czarnym młotku to mam plastyczny umysł ? laugh.gif
Chewolf
hehe ... jak mozna pomyslec o czerwonym mlotku questionmark.gif ja pomyslalem o śrubokręcie biggrin.gif
harmag
niestety musze sie przynac.... czerwony mlotek smile.gif

robi wrazenie !

ps. czy dzialania arytmetyczne (i ich ywniki) maja znaczenie w tescie tego rodzaju ? czy to moze byc cokolwiek.
hwao
Cytat(m5910 @ 2004-11-11 10:46:39)
hehe ... jak mozna pomyslec o czerwonym mlotku questionmark.gif ja pomyslalem o śrubokręcie biggrin.gif

lol dokladnie o tym samym co ja biggrin.gif
kyno
hehehe tongue.gif Mi różowy młotek smile.gif
dr_bonzo
od dzis mowcie do mnie "Czerwony Mlotek" tongue.gif
kubatron
Ja tak samo pomyślałem o czarnym młotku tongue.gif
Luke
Sprawdzcie sie w tym winksmiley.jpg

http://adverts.freeloader.com/zurich/
seaquest
Luca: to jest swietne biggrin.gif
kyno
Hehehee :0 można się podszkolić... tongue.gif W takich sytuacjach to tylko MonsterTrucka tongue.gif
Vertical
A ja myślałem o czerwonej wiertarce tongue.gif
yavaho
Za nim odpalilem ten test to przeczytalem wasze posty i to zepsulo juz cala zabawe sad.gif Ale co do koloru to pewnie mial bym zolty smile.gif a narzedzie to srubokret lub wiertarka.
A ten test z tymi samochododami to mi sie wogule nie podoba. To jest dobre dla operatorów wozkow widlowych. Nie przeszkadza wam ze te auta mają skret na tylne kola questionmark.gif
Ace
Cytat
98% naszej populacji myśli w tym ćwiczeniu o czerwonym młotku.
Straszne, nie?

rotfl
zYm3N
też skopałem bo przeczytałem odopwiedzi ;P Bleh biggrin.gif
spenalzo
Ja mialem zielony mlotek biggrin.gif

ciach
winksmiley.jpg

Speniu wiem :-) ale nie musisz tego podawac ogulnie
hwao
bela
Cytat(Siner @ 2004-11-11 10:41:35)
a jak pomyślalłem o czarnym młotku to mam plastyczny umysł ? laugh.gif

ja tez o czarnym smile.gif

btw rozwiązywaliscie zagadke einsteina ? to ponoc tez moze rozwiązać 2% ludzkości smile.gif

Kod
Legenda mówi, ze zadanie to zostało wymyślone przez Einsteina. Według niego 98 % ludzkiej populacji nie jest w stanie go rozwiązać. Prawdopodobnie nie jest to prawdą, ale zadanie jest bardzo ciekawe i oryginalne.

5 ludzi zamieszkuje 5 domów w 5 różnych kolorach. Wszyscy pala papierosy 5 różnych marek i pija 5 różnych napojów. Hodują zwierzęta 5 różnych gatunków.

Pytanie : Kto hoduje rybki ?

* Norweg zamieszkuje pierwszy dom
    * Anglik mieszka w czerwonym domu
    * Zielony dom znajduje się po lewej stronie domu białego
    * Duńczyk pija herbatkę
    * Palacz Rothmansów mieszka obok hodowcy kotów
    * Mieszkaniec żółtego domu pali Dunhille
    * Niemiec pali Marlboro
    * Mieszkaniec środkowego domu pija mleko
    * Palacz Rothmansów ma sąsiada, który pija wodę
    * Palacz Pall Malli hoduje ptaki
    * Szwed hoduje psy
    * Norweg mieszka obok niebieskiego domu
    * Hodowca koni mieszka obok żółtego domu
    * Palacz Philip Morris pija piwo
    * W zielonym domu pija się kawę
tiraeth
Cytat
btw rozwiązywaliscie zagadke einsteina ? to ponoc tez moze rozwiązać 2% ludzkości

kiedyś rozwiązywałem..... tylko nie pamiętam jakim sposobem smile.gif ale sobie przypomnę i spróbuję rozwiązać smile.gif bo mój brat rozwiązał....

btw. w tym z czerwonym młotkiem pomyślałem o czerwonym papierze toaletowych (LOL?) biggrin.gif
Imperior
Cytat(bela_666 @ 2004-11-12 02:00:08)
btw rozwiązywaliscie zagadke einsteina ? to ponoc tez moze rozwiązać 2% ludzkości smile.gif

Kiedyś to rozwiązałem, a te 2% ludzkości to raczej się odnosi do czasów Einsteina cool.gif
Vertical
Cytat
btw rozwiązywaliscie zagadke einsteina ?

Ja też ją rozwiązałem. Przestraszyłem się na początku tego, że "tylko 2%", ale w końcu rozwiązałem. Nie wiem, czy mam dobrze, ale:
-Niemiec hoduje rybki.
OFL
Co do tej zagadki Einsteina.. kiedys zaslyszalem ze tu ponoć chodzi o 2% populacji ktore potrafia rozwiazac tą zagadke (uwaga!) w pamięci!
silent
Cytat(OFL @ 2004-11-12 11:40:32)
Co do tej zagadki Einsteina.. kiedys zaslyszalem ze tu ponoć chodzi o 2% populacji ktore potrafia rozwiazac tą zagadke (uwaga!) w pamięci!

O cholera, mi to zajęło kiedyś godzinę na kartce.
yavaho
Rozwiazalem. Chyba z 45 min kombinowalem. Ale excelu bylo mi najwygodniej ukladac te klocki.
mikolus
Wracając do czerwonego młotka, to pomyślałem o czerwonej wiartarce. Możecie mi powiedzieć, na czym to polega?
primo
nie uważam że mam choćby plastyczny umysł w najmniejszym względzie, a pomyślałem o pomarańczowej betoniarce, to jest dopiero odmiana co winksmiley.jpg
wojto
a ja mialem w parkowaniu 402 punkty smile.gif
a w narzedziach brazowy mlotek
hwao
Cytat(mikolus @ 2004-11-12 17:33:34)
Wracając do czerwonego młotka, to pomyślałem o czerwonej wiartarce. Możecie mi powiedzieć, na czym to polega?

Polega to na tym ze poprostu chyba najbardziej z narzedziem kojazy sie mlotek jak sie zajmie muzg czym innym tongue.gif podobnie jak czerwony
dag
Ja miałem czarny młotek ;-)

Moje mama najpierw czerwony młotek, ale potem zmieniła na zielony młotek ;] ale chyba liczy się to pierwsze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.