stawnasto
24.02.2014, 10:32:11
Witam.
Poosiadam stronę którą napisałem w WYSIWYG. Strona odpala się ka komputerze stacjonarnym bez dostępu do internetu.
Komputer samoczynnie się włącza i wyłącza codziennie w tryb pełnoekranowy w przeglądarce i z ekranem dotykowym i wyświetlana jest informacja.
Chcę aby na stronie pokazywało się ile razy strona została odwiedzona czy odświeżona.
Wszystkie skrypty licznika odwiedzin nie działają bez serwera.
Czy ktoś mógłby mi podać kod takiego licznika odwiedzin bez serwera?? niestety nie dysponuje wiedzą aby coś takiego napisać...
Pozdrawiam
Damonsson
24.02.2014, 10:38:51
stawnasto
24.02.2014, 22:33:56
Skorzystałem z kodu z pierwszego linku i cały czas wyświetla mi "You've been here 1 times"

i cały czas 1 jak klikam i klikam na stronie, po wstawieniu kodu z drugiego linku nic nie pokazuje.
Czy idzie przerobić ten pierwszy kod aby pokazywał wszystkie wejścia na stronę główną, każde kliknięcie??
Damonsson
24.02.2014, 22:46:56
Masz działające przykłady, wystarczy skopiować.
Pewnie, że idzie. Podaj tylko dane do faktury.
stawnasto
25.02.2014, 10:25:30
Skopiowałem i wyświetla się ale liczba wejść nie rośnie no to chyba nie działa... (w moim przypadku jeżeli stronę odwiedza ciągle ten sam komputer, ten sam na którym jest wgrana strona)
in5ane
25.02.2014, 13:23:07
Skoro brak dostępu do Internetu, to czy cięzko zaintalować serwer i wrzucić najprostszy skrypt PHP?
stawnasto
25.02.2014, 13:39:40
Tek komputer samoczynnie się włącza rano i wyłącza wieczorem. strona www odpala się z autostartu w przeglądarce internetowej w pełnym ekranie, jak zainstaluje serwer jakiś to musze go wrzucić też do autostartu aby sie odpalał razem z odpaleniem komputera. Nie będzie jakiegoś problemu np. że odpali się strona a nie odpali się jeszcze serwer i wyskoczy jakiś błąd na ekranie, chodzi o to że to musi sie odpalać beż żadnych komunikatów na ekranie bo nikt nie ma dostępu do tego komputera.
Pozdrawiam
in5ane
25.02.2014, 14:34:26
Zawsze możesz najpier włączyć serwer, a później uruchomić stronę.
stawnasto
25.02.2014, 20:12:19
Z tego co wiem to po prostu wrzucam skróty programów do auto startu w moim windows xp, w jaki sposób można zrobić aby w pierwszej kolejności odpalić serwer a po kilku chwilach odpalić przeglądarkę operę (skrót przeglądarki opera mam z parametrem fullscreen i z plikiem index strony www która się otwiera)...
Luna_s20
26.02.2014, 12:19:20
Jeśli najpierw ci się wczyta strona a potem serwer to sobie stronę odświeżysz.
Tak robiono daawno, dawno temu, w czasie zanikającego neta
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.