Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Kraków / Programista PHP]
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
jaku
Stanowisko: Programista PHP
Miejsce Pracy: Kraków

Prowadzimy od kilku lat duże serwisy internetowe.

Szukamy utalentowanego programisty PHP.

Prosimy o przesłanie CV wraz z fragmentem autorskiego kodu PHP.

POŻĄDANE UMIEJĘTNOŚCI : znajomość PHP, HTML, CSS, JavaScript.

UWAGA! Wymagana znajomość wzorców projektowych oraz przynajmniej jednego frmeworka PHP wykorzystującego MVC.

OFERUJEMY :

* stała praca w Krakowie, propozycja umowy o pracę na czas nieokreślony
* możliwość pracy w zepole twórczych osób
* realizowanie zainteresowań przy różnorodnych projektach
* atrakcyjne wynagrodzenie

zgłoszenia prosimy przesyłać na zgloszeniepoczta@gmail.com

Polcern Sp. z o.o.

ul. Królowej Jadwigi 56A, Kraków
barteknasi
proszę wybaczyć że się wtrącę... ale nabywszy doświadczenie wśród Krakowskich oferentów, teraz kiedy widzę zapis "atrakcyjne wynagrodzenie", to pytam, dla kogo ono jest atrakcyjne?
1. dla pracodawcy czy dla zatrudnianego programisty?
2. co dokładnie znaczy atrakcyjne? (jeden Krakowski oferent gorąco przekonywał mnie że 7zł na godzinę to bardzo atrakcyjna stawka, szkoda było czasu na proces rekrutacyjny)

spełniam wszystkie wskazane warunki, ponadto mam 5 lat doświadczenia z CakePHP. dodatkowo systemy cache, wyszukiwania (solr). robię naprawdę duże projekty (też w ydawnictwa)
nie chciałbym tracić czasu na aplikację by zderzyć się z bezczelnym typem który porówna moją pracę do machania łopatą czy jeszcze lepiej, że na Ukrainie są tańsi, tylko dlatego że dobrym zwyczajem jest nie zaczynać rozmowy od pytania o wynagrodzenie.

Pozdrawiam i bez urazy
gitbejbe
nie tylko w Krakowie takie kwiatki. W dużej większości ofert gdzie nie spojrzeć jest brak podanego wynagrodzenia + ta oklepana regułka "Atrakcyjne wynagrodzenie". Dobrze napisałeś, dla kogo? Jak dla mnie to jawne plucie w twarz dla ludzi. Siedzę nie od wczoraj na tym forum i może nie głupim pomysłem byłoby dopisanie do regulaminu składania ofert wymogu konkretnego przedstawiania warunków płacy? Skoro ktoś wymaga ode mnie konkretnej wiedzy to zrozumiałe jest, ze ja wymagam za to konkretnej kasy - lecz ta wzmianka to już cnota wśród firm. Podanie chociaż zakresu płacy żeby wiedzieć czego można się spodziewać i nie marnować czasu na pseudo "poważne" firmy.
kayman
spokojnie -> jest coraz więcej ofert pracy czyli rośnie zapotrzebowanie na pracowników a klienci pewnie tupią o terminy

imo wystarczy takich z "atrakcyjnym wynagrodzeniem" ignorować a szybko nauczą się pisać jak się należy albo będą dawać ogłoszenie bez skutku po 10 razy smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.