Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem, strona ładuje się bez końca
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
misiek172
Witam.

Dzisiaj pisałem o moim problemie, po całym dniu udało mi postawić wstępną diagnozę,

strona ma komentarze facebook, nie które wpisy na stronie wyświetlają się bez problemu, jednak przy nie których działają tylko gdy albo usune komentarze facebook, albo treść wpisu.

facebook przy tych wpisach nie działających z debuggera daje błąd: Nie można pobrać danych z adresu URL., jednak strona tak na prawde się załadowywuje, tylko bez JS, zacina się w momencie uruchamiania komentarzy FB, ale tylko przy nie których wpisach!

Nie wiem czego to problem, cały dzień próbuje z kodowaniami i przeróżnymi rzeczami, przy nie których wpisach pomagało usunięcie obrazka, przy nie których zmiana tytułu, jeszcez przy innych usunięcie 50 ostatnich literek z wpisu, nie ma reguły, nie mam pojęcia co się dzieje..

proszę o pomoc
trueblue
Masz ustawiony na stronie metatag charset? Jeśli nie, to ustaw.
misiek172
odkryłem że problem leży w nagłówkach OG dla facebooka, czasami przez tytul, głównie przez obrazek, który de facto działa normalnie z tego linku podanego w nagłówku og:image

[edit]

wyłączyłem teraz całkowicie nagłówki og dla fb, krzaczy bez powodu komentarze fb... sleep.gif tylko przy nie których wpisach!

[edit]

zmieniłem system komentarzy facebook na inny starszy typ i wszystko śmiga bez problemum czyli to komentarze były tu problemem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.