Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie prace po technik teleinformatyk lub technik informatyk?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
KAL
SIEMA
Chce isc do policealnej 2 letniej po liceum na kierunek technik telinformatyk albo technik informatyk zalezy z czym latwiej bedzie znalezc prace ale chce sie dowiedziec wlasnie czy znajde wogole, gdzie mam szukac, bedzie tryb zaoczny wiec chce juz pracowac i mam zamiar wysylac cv, wyslalem juz z 50 i wpisalem ze ucze sie zaocznie jako technik informatyk ale brak odzewu, doradzcie czy jest szansa ze gdzies znajde?
Spawnm
Firmy do których piszesz interesuje twoja wiedza i doświadczenie. Wykształcenie jest potrzebne dopiero jak chcesz awansować na kierownicze stanowiska w większych firmach/corpo.
Turson
Cytat(KAL @ 24.03.2014, 22:17:32 ) *
SIEMA
wyslalem juz z 50 i wpisalem ze ucze sie zaocznie jako technik informatyk ale brak odzewu,

To nie szkoła a pewnie brak doświadczenia i umiejętności są problemem
fizzlebubble
Lidl teraz szuka pracowników smile.gif
peter13135
Co chciałbyś robić ? Informatyka to dość rozległa działka.
Szymas
Mi udało się wkręcić do pracy dzięki temu, że zajmuję się trochę stronami WWW. Pewien serwis komputerowy potrzebował kogoś takiego, bo to dla nich dodatkowy zysk, a ja przy okazji łapię trochę hardware'u, dzięki czemu mam już jakieś doświadczenie. Zawsze to potem łatwiej o jakąś pracę smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.