Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prchechodzenie strony z strony
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
login800
Witajcie
Tworzę strony dla firmy i potrzebuje kodu, który sprawi, że strony po przełączaniu będą płynnie np z prawej strony pojawiać wjezdzajac powoli. Czy moglibyście wspomóc gotowym kodem
Dziękuje smile.gif
Kshyhoo
Nie ma tak bobrze. Witamy na Forum. Zapoznaj się z pierwszą linijką mojej sygnatury.
Prezi2907
Cytat(login800 @ 29.03.2014, 18:18:40 ) *
Witajcie
Tworzę strony dla firmy i potrzebuje kodu, który sprawi, że strony po przełączaniu będą płynnie np z prawej strony pojawiać wjezdzajac powoli. Czy moglibyście wspomóc gotowym kodem
Dziękuje smile.gif

Offtopic ale takiego braku składni w 2 zdaniach to jeszcze nie widziałem smile.gif
Postaraj się spokojniej napisać co chcesz choć spodziewam się że IFRAME załatwi większość problemu + jakieś animacje w JQUERY (najlepiej).
ostrylg
Sprawdź to

http://www.idangero.us/sliders/swiper/
PrinceOfPersia
Cytat(login800 @ 29.03.2014, 18:18:40 ) *
Tworzę strony dla firmy i potrzebuje kodu, (...) Czy moglibyście wspomóc gotowym kodem

rozumiem, że firmę nie stać na zatrudnienie prawdziwego programisty, który umie samodzielnie pisać kod, tylko zatrudnili nie wiadomo kogo, kto musi żebrać ("moglibyście wspomóc") na forum o gotowy kod napisany przez prawdziwych programistów z forum internetowego? wink.gif

co do rozwiązania też mi się wydaje, że rozwiązanie z iframe. Możesz też użyć AJAX, pod warunkiem, że wszystkie strony będą znajdować sie na tej samej domenie... (same domain policy).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.