Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zlecę wykonanie formularza + przerobienie zapytania
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Kowkor91
Tak jak w temacie, zlecę wykonanie formularza który wysyła pewne zapytanie do bazy danych i przerobienie pewnego zapytanie które dam później.
Kontakt gg: 50686009
matthew089
Witam. Pisałem na gg, ale nikt się nie odezwał.
skowron-line
Cytat(matthew089 @ 17.05.2014, 08:20:16 ) *
Witam. Pisałem na gg, ale nikt się nie odezwał.

Daj się człowiekowi wyspać.
matthew089
nie nie, pisałem do niego wczoraj 2 minuty po napisaniu posta wink.gif i mimo dostępności nikt nie odpisał wink.gif
Michael2318
Użytkownik nie podchodzi do sprawy poważnie, najpierw wysyła jakiś formularz napisany w php/html, który dodatkowo korzysta z bazy danych, brak struktury tej tabeli, z której skrypt korzysta, przy próbie dogadania szczegółów nie odpisuje - nie polecam.
matthew089
Cytat(Michael2318 @ 18.05.2014, 13:59:35 ) *
Użytkownik nie podchodzi do sprawy poważnie, najpierw wysyła jakiś formularz napisany w php/html, który dodatkowo korzysta z bazy danych, brak struktury tej tabeli, z której skrypt korzysta, przy próbie dogadania szczegółów nie odpisuje - nie polecam.

nooo i o tym właśnie mówiłem wink.gif nie warto się kontaktować.
zomb
skoro nie znacie sytuacji to się nie wypowiadajcie w negatywnym stosunku. w tym przypadku ja byłem rekordzistą i skontaktowałem się kilka sekund po dodaniu ogłoszenia, bo tak akurat trafiłem.
nawiązałem dialog, dostałem w/w formularz oraz zapytanie które trzeba przerobić (tak naprawdę raczej na przerobieniu zapytania by się nie skończyło aby otrzymać zamierzany rezultat), po zaproponowaniu ceny - 50zł dostałem odpowiedź że ma tańszą oferte...
matthew089
no to musieliśmy napisać do niego w tym samym momencie, bo też pisałem do autora tematu kilka sekund po publikacji. W minucie - dwóch się zmieściłem w każdym razie i żadnej odpowiedzi nie dostałem. Poza tym autor mógłby się zainteresować tematem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.