Poszukuję osoby która zaprogramuje mi animację w jquery.
Mamy X (może być 1,2,3 itp. - wartość dowolna) obiektów (samolotów)
które nanosimy na mapkę (obrazek JPG). Na mapce mamy umieszczone lotniska - pomiędzy którymi latają samoloty.
Zadanie polega na przedstawieniu animacji przemieszczania się każdego punktu (samolotu) pomiędzy
lotniskami.
Każdy samolot/punkt ma następujące parametry (każdy samolot ma swoje, indywidualne parametry):
a) godzinę startu

c) prędkość poruszania
d) miejsce startu
e) miejsce lądowania
Widziałbym działanie takiego skryptu następująco:
a) skrypt podgrywa z pliku PHP dane z aktualnymi lotami oraz lotniskami i nanosi je na mapkę

c) pomiędzy lotniskami (punktem startu i punktem lądowania) - rysujemy linię po której porusza się samolocik
d) na podstawie godziny startu i lądowania oraz prędkości tworzymy animację lotu.
Planszę odświeżamy co jakiś czas ażeby uniknąć sytuacji iż użytkownik oglądający mapkę przez np. godzinę nie zobaczy samolotów
które nie leciały jeszcze w momencie gdy wczytywał stronkę (chodzi o to żeby user widział zawsze aktualne dane).
Samoloty latają na podstawie danych jakie jquery ma pobrać z php. Liczymy tylko start -> cel. Po wylądowaniu samoloty nie wznawiają
automatycznie lotu.
Mam nadzieję że rozpisałem to najdokładniej jak się dało.
Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania to proszę o kontakt: 792 84 12 25 lub lukpeta@outlook.com