Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: codeacademy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
tzm
Korzystał ktoś? Wziąłem się teraz za przerabianie jQuery i jest też pehap... zastanawia mnie czy warto po pracy siąść jeszcze do PHP.
Pyton_000
Ciekawy serwis. Swego czasu przeglądałem, i coś niecoś rozwiązywałem. Przyjemne. Na pewno da więcej niż książka.

Z tego typu serwisów jest jeszcze Treehouse ale już niestety płatne.
tzm
Ja nie jestem pewien czy codeacademy nie wyszło z pod szyldu facebooka, google i microsoftu więc raczej ciężko żeby to było płatne. To raczej serwis edukacyjny i powiem ... całkiem przyjemny jak tak siedzę teraz.
by_ikar
Faktycznie, całkiem przyjemne to jest biggrin.gif może w wolnym czasie pobawię się ruby lub pythonem. Coś podobnego widziałem w przypadku języków https://www.duolingo.com/ i lekcje też są całkiem przyjemne, bo są zarówno na znanie słów/gramatyki, jak i na wymowę. Do tego jest całkiem przyjemna aplikacja mobilna i wszystko za free wink.gif
Pyton_000
Wnerwiają mnie serwisy w których nie widać nic dopóki się nie zarejestrujesz :-/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.