Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy ktoś z Lublina jedzie 10.12 na PHPCon ?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
lukaswoj
Witam

Pytanie jak w temacie ?

http://www.phpcon.pl/

pozdrawiam
Jojo
Właśnie się zastanawiałem czy by nie pojechać... rozbiłem się tylko o jeden drobiazg: koszty... Więc chyba nie pojadę, chociaż bardzo bym chciał.
lukaswoj
Mam podobny problem i wlasnie dlatego wyskoczylem z tym tematem.

Licze na to, ze znajdzie sie ktos z ekonomicznym autem i zapakujemy sie np we 3 lub 4 - wtedy koszty spadna mocno.

Napalilem sie na ta konferencje jak szczerbaty na suchary tongue.gif - trafia w tematyke, ktora ostatnio szczegolnie mnie interesuje.

Czekamy dalej smile.gif
orson
witam ...

a ktoś z katowic moze jedzie questionmark.gif albo pociagiem albo lepiej autem ...

pozdrawiam
.dragonfly
Cytat
Niezbędna jest rejestracja, dla utrzymania porządku oraz zmieszczenia się w limicie miejsc na sali (w zeszłym roku limit został zapełniony w 3 dni).

a przy probie rejestracji widnieje napis:
Cytat
Niestety wszystkie miejsca na konferencji zostały już zarezerwowane.

Wiec chyba macie juz po problemie...
Jojo
lukaswoj: Samochód to ja mam tylko aktualnie jest średnio na chodzie, ale w na przykład w przyszłym roku na PHPCon możemy się nim wybrać. biggrin.gif

kAzu^: Rzeczywiście problem rozwiązał się sam. winksmiley.jpg
lukaswoj
Eeee, no ja juz mam miejsce zaklepane biggrin.gif:D:D, tylko teraz to juz napewno kompana do podrozy nie znajde sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.