Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z przyciskiem udostępnij (FB)
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
szlipek
Witam,
Was wszystkich drodzy forumowicze. Mam taki problem. Chcę podpiąć przycisk udostępnij (facebook) do mojej strony. Chcę, żeby miał on własną grafikę. Problem w tym, że musi on też mieć ustawiony automatycznie tekst. Czyli jak ktoś kliknie na ten przycisk to w polu gdzie jest "Napisz coś o tym" powinien się pojawić mój własny tekst. Czy może ktoś pomóc?
djgarsi
Spróbuj taki url:

http://lmgtfy.com/?q=custom+facebook+share+button
marcwars
Mam podobny problem, więc chciałbym się podpiąć z tematem (jesli nie, proszę o info, założę osobny wątek).

Głupia sprawa, ale od jakiegoś czasu stronami zajmuje się już tylko bardziej dorywczo i nie jestem ze wszystkim na czasie.
Mam prosty i pewnie powiecie głupi problem, ale nie potrafię ustawić na stronie dla kolegi przycisku "Podziel sie na fb", bo albo żąda się ode mnie utworzenia aplikacji na fb albo na wszystkich podstronach wysyła na fb pierwszą podstronę, którą się podzieliłem na facebooku. Nadmienię, że dodałem facebookowe metatagi - osobno na każdej podstronie. Strona NIE jest cms, zrobiłem ją sam.
Reasumujac:

1. Czy utworzenie aplikacji na fb jest konieczne do utworzenia skutecznego przycisku "Podziel się na fb"?

2. Jak można wykasować tą jedną podstronę z pamięci fb, żeby kolejne przyciski na innych podstronach wysyłały swoją zawartość a nie jedno i to samo?

3.Jest jakiś prosty sposób na zrobienie przycisku "podziel się na fb"?

ROZWIĄZANE: zmieniłem nazwę feralnej podstrony i teraz wszystko działa bez aplikacji na facebooku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.