Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Zlecę] System przyjęć serwisowych
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
LuKaCzy
Witam,
Zlecę wykonanie systemu przyjęć serwisowych

System musi zawierać:
- Konta użytkowników (każdy pracownik ma swoje konto w systemie + konta administracyjne do dodawania/blokowania użytkownika)
- Dodawanie nowego zlecenia (Dodanie zapytania do bazy MySQL, a następnie wygenerowanie PDF do pobrania lub wydrukowania)
- Wyszukiwarkę zleceń (Po wprowadzeniu numeru zlecenia pokazują się informacje o zleceniu i możliwość zmiany statusu)
- Możliwość zmiany statusu zlecenia
- Wyświetlanie wszystkich zleceń na stronie (Kategorie: Wszystkie naprawy danego użytkownika, Naprawy do zrobienia, Naprawy do wydania, Naprawy Door-to-door)

Możliwość podpisania umowy o dzieło, najlepiej FV ale nie musi być. Czekam na oferty. Zależy mi na szybkim zamknięciu sprawy.
matthew089
Witam. Realizacją tego typu zleceń zajmuję się już od ponad 8 lat. Biegle posługuję się PHP & MySQL, HTML5 + CSS3, no i oczywiście do tego dochodzi Photoshop (Grafika, tworzenie szablonów stron), JavaScript, JQuery, Ajax. Chętnie podejmę się tego zlecenia. Czas realizacji przewiduję do 48 godzin. Czas realizacji krótki, bo spędzam nad projektem 8 - 16 godzin na dobę, a czas to pieniądz. Cena jest do uzgodnienia. Możemy spisać umowę o dzieło; na działanie i wsparcie techniczne daję 2 lata gwarancji. Moje portfolio mogę przesłać na Pański e-mail. Zapraszam do kontaktu pod numerem telefonu: 886 398 280 lub adresem e-mail: matthew089@o2.pl. Jestem dziś dostępny od godziny 14.30. Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.