Niestety to wiem całkiem o coś innego chodziło . Ale dzięki za naprowadzenie mnie i czas poświęcony

! Można zamknąć
Myślałem już, że sobie z tym poradziłem ale napotkałem dziwny błąd mianowicie u jednego użytkownika ten warunek if działa a u drugiego nie. Jaka może być przyczyna?
Mniej więcej przy
profile.php?id=10
działa warunek a już przy
profile.php?id=11
nie.
$a = $db->query("SELECT * FROM reputacja");
$a = $a->fetch_array();
if (($a['id_dodajacego'] == $user['id']) && ($a['id_dodanego'] == $profile['id'])) {
echo"Gracz już otrzymał od ciebie punkt reputacji! !";
}
else{
if($user['id'] == $id){
echo 'Nie możesz przyznać sam sobie punktów reputacji!'; }
else{
echo '<br /><form method="post" action="" enctype="multipart/form-data"> <input type="hidden" name="send" value="2" />
<input type="submit" class="dajpkt" value="" />
</form>';
echo '<form method="post" action="" enctype="multipart/form-data"> <input type="hidden" name="send" value="3" />
<input type="submit" class="zabierzpkt" value="" />
</form><br />';
}
}
if($user['id'] == $id){
echo '<br /><br /><a href="?id='.$id.'&edit=1">Edytuj profil</a>'; echo '<br /><a href="index.php">Powrót</a>'; }
}
}
}
else
{
echo "Aby w pełni korzystać z przywilejów tej strony zaloguj się !";
}
if($_POST['send'] == 2){
$dodajrep = $profile['reputacja'] +1;
$result = $db->query("UPDATE `users` SET reputacja=$dodajrep WHERE `id` = $profile[id]")
$result = $db->query("INSERT INTO reputacja (id_dodajacego, id_dodanego) VALUES ('".$user['id']."', '".$profile['id']."')")
$result = $db->query("SELECT * FROM users WHERE id=$profile[id]")
echo 'Dałeś punkt reputacji użytkownikowi '.$profile['login'].'';
}
if($_POST['send'] == 3){
$zabierzrep = $profile['reputacja'] -1;
$result = $db->query("UPDATE `users` SET reputacja=$zabierzrep WHERE `id` = $profile[id]")
$result = $db->query("INSERT INTO reputacja (id_dodajacego, id_dodanego) VALUES ('".$user['id']."', '".$profile['id']."')")
$result = $db->query("SELECT * FROM users WHERE id=$profile[id]")
echo 'Zabrałeś punkt reputacji użytkownikowi '.$profile['login'].'';
}