Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [SZUKAM ZLECEŃ]Serwisy www, zaplecza SEO,ZF2
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
rafkox
Witam, od ponad roku uczę się programowania webowego, chętnie podejmę się zleceń polegających na wykonywaniu małych projektów. Mogę zajmować się np. administracją zaplecza SEO, stawianie nowych serwisów w zapleczu, opieka nad nimi, modyfikacje we wtyczkach np. WP, instalowanie nowych wtyczek. Nie mam też większego problemu w z modyfikacjami w kodzie serwisów nie opartych o popularne CMS-y jak np. WP czy DRUPAL. Mogę również od A do Z wykonać serwis oparty o framework ZF2, włącznie z cięciem layoutu i oskryptowaniem JS.

Poniżej podsumowanie mojego doświadczenia:

Języki:
PHP 5 - doświadczenie 1 rok
MySQL - doświadczenie 1 rok
JavaScript - doświadczenie 8 miesięcy
HTML - doświadczenie 1 rok
CSS - doświadczenie 1 rok

Frameworki:
ZF2 - doświadczenie 6 miesięcy
Kohana - doświadczenie 9 miesięcy

CMS-y:
WordPress - 7 miesięcy

Dodatkowe:
Repozytorium wersji GIT
Obsługa Linuxa na poziomie usera desktopowego (na codzień pracuje)
Język Angielski na poziomie czytanie dokumentacji, wyszukiwania pomocy na stacku itp.

Adres kontaktowy: rafko9@gmail.com

Formy współpracy: B2B - (mogę wystawić fvat), UOD, UZ

Minimalna stawka za godzinę pracy:
15 zł netto.
Pyton_000
Chłopie toć Ty na ZUS nie zarobisz przy takiej stawce wink.gif
rafkox
O to się nie martw wink.gif pracuje tak już od jakiegoś czasu i daje radę. Po prostu wiem że się jeszcze uczę dlatego taka stawka, tak aby korzyść miał każdy.
mrc
Cytat
Po prostu wiem że się jeszcze uczę dlatego taka stawka, tak aby korzyść miał każdy.

Programista zawsze się uczy smile.gif Ja bym podwyższył sobie stawkę na Twoim miejscu, skoro radzisz sobie już z tym, co robisz. Unikniesz dzięki temu klientów, którzy chcą by im za pół darmo robić aplikacje. Tacy klienci najczęściej są uciążliwi smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.