www.overwatch24.pl
Co mam na chwile obecną:
- server, domena, https (dla OAuth2, obecnie jeszcze nie włączony na produkcji).
- sporą część kodu, wybrany layout. Działa sporo rzeczy - tylko bitbucket i lokalnie.
- całość na symfony2 (za bardzo lubie aby z tego rezygnować

Plany mam ambitne. Jeden z pierwszych portali na świecie, gdzie można się logować przy użyciu konta battle.net (its working lol!) i mam ciche nadzieje, że przyczyni się to do popularności - w końcu tworzenie nowego konta odstrasza sporą część społeczności. Z forum dev.battle.net mam oficjalne informacje odnośnie API dla overwatch - to ruszy praktycznie wraz z premierą gry. Mam doświadczenie z API blizzarda, nabyte podczas tworzenia rankingów dla Diablo 3.
Kogo poszukuje:
- głównie kogoś kto może poświęcić na prawde nie wiele czasu na front-end. Nie oczekuje nikogo na pogodziny codziennie

Co oferuje:
- Nic ponad statusu współzałożyciela czy coś w tym stylu. "Pensji" z tego pewnie nigdy nie będzie (przynajmniej ja na to nie liczę) - tematyka jest po prostu za mała, a modelu biznesowego nie ma żadnego. Robię to ponieważ:
1. Lubie kodować
2. Lubię gry typu FPS a to pierwsza tego typu gra blizzarda w której widzę potencjał.
Co chce osiągnąć:
- top 1 portal polski o tematyce overwatch. Newsy, media, społeczność i w przyszłości rankningi ligowe (w zależności oczywiście co da sama gra i API). W przyszłości będą również osoby odpowiedzialne za treści.
Strona powinna ruszyć w ciągu najbliższych miesięcy już w pełni. Gry nie spodziewam się do końca tego roku.
Zainteresowanych proszę o PW

Kilka osób się odezwało, jednak nasze oczekiwania się rozmijały, więc stwierdziłem, że zmienie podejście.
Generalnie portal jest spory, jest masa roboty.
Ja to widzę tak:
- poszukuje praktycznie każdego

- siadamy na skype, obgadamy pomysły / wizje. Ustalimy taski i w zasadzie działamy.
EDIT
Wśród kilku osób zgłosiła się jedna konkretna osoba, w dodatku stały i stary bywalec forum. Także ekipa rośnie, lecz nadal przyjmę każdą pomoc.