Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: szukam ziomka
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Triaprihas
Witam mam dosyć nietypową sprawę otóż szukam ziomka z którym można by na luzie pogadać o php i ogólnie o komputerach i webmasterstwie. Szukam kogoś z kimś mógłbym podjąć współpracę, wymieniać się spostrzeżeniami, gotowymi skryptami itp. Nie musisz być expertem php sam nim nie jestem ale uważam że opanowałem php w stopniu średnio-zaawansowanym. Zależy mi jednak na zaangażowaniu u takiej osoby i żeby mogła poświęcić dużo czasu na programowanie. Założyłem ten temat ponieważ już od dłuższego czasu klepie klawiaturę i chciałbym z kimś się podzielić tym co zrobiłem/do czego doszedłem a także nie pogardzę pomocą gdyż jak każdy programista mam problemy z kodem. Kto chce niech pisze na priv.
PS: Wiem że od tego wszystkiego jest forum ale mi zależy bardziej na kontakcie interpersonalnym
Posio
To ja się podepnę.

Szukam dziewczyny, biust miseczka C ++, min ~170cm wzrostu, najlepiej blondynka z prostymi nogami i płaskim brzuszku. Fajnie by było gdyby ogarniała kompy i to całe programowanie. Żeby było o czym gadać. Wiek w zasadzie nie gra roli ale 21 to idealny w obecnej sytuacji. Może mieszkać w Szczecinie.

Wiem że gada się na forum które w zasadzie od tego jest, ale zależy mi na innych formach kontaktu. Jak coś to priv.

snitch.gif
Triaprihas
Już nieaktualne. Można zamknąć temat.
@Posio
"Szukaj szukaj świat jest wielki chłopak z ulicy potrzebuje partnerki" może kiedyś taką spotkasz. wink.gif
Basket
Proste nogi, ztym bedzie najwielszy problem, bo jak siedzi cały czas przy kompie smile.gif
aniolekx
ja tez szukam biggrin.gif
Pyton_000
idźcie na fotkę i przeglądajcie albo na RT biggrin.gif
KR2615
Miseczka C++ .... to już chyba zboczenie zawodowe smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.