Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Niewyświetlające się znaki
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
Tanner
Mam problem, strona używa czcionek google fonts, zmieniałem je na inne (również google fonts) i nie pomaga. Problem występuje tylko na FireFox i tylko na kilku komputerach (widziałem na 3 z ok 50), mimo, że wersja przeglądarki jest taka sama. W kodzie źródłowym znaki są widoczne więc nie jest to kwestia serwera. Nie są to również te same znaki, np w jednej cenie brakuje cyfry 1 a w innej pojawia się ona bez problemu. Poniżej załączam screeny, spotkał się ktoś z Was z czymś takim?

Pyton_000
powiększ kontener z ceną a ujrzysz cud.
Tanner
Pierwsza rzecz którą spróbowałem... nie jest ograniczony w żaden sposób, podając mu na sztywno width: 200px; tez nie pomaga, poza tym gdyby o to chodziło to myślę, że nie wcinałoby środkowych literek tylko przykrywało część ostatnich. Strasznie dziwna sprawa smile.gif
Pyton_000
adres strony?
Tanner
np tutaj - http://sklep.in-steel.pl/3-szafki-ubraniowe-skrytkowe
daj znać czy masz u siebie ten błąd, bo tak jak pisałem, widziałem go tylko na 3 komputerach spośród 50 gdzie wszędzie była ta sama wersja przeglądarki, chodzi tylko o FireFoxa.
Pyton_000
"Niestety" nie widać błędu smile.gif

Sprawdź konsolę czy nie wypluwa nic.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.