posiadam problem z dodawaniem plików na serwer, przesłanych z formularza. Wszystko działa dobrze na mniejszych plikach. Bez problemu dodają się te pliki na serwer i do bazy danych. Jeśli jednak chcę wrzucić na serwer więcej niż 20MB, to się niestety nie da. Żaden błąd nie wyskakuje, po prostu nic nie jest przesyłane przez _POST. Próbowałem pozmieniać w ustawieniach php.ini, ale nadal nic nie pomogło.
Zwiększyłem max_execution_time do godziny
Zwiększyłem max_file_uploads do 100 plików
Zwiększyłem memory_limit do 512M
Zwiększyłem output_buffering do 30M, wcześniej je wyłączyłem i też nie pomogło.
Zwiększyłem post_max_size do 64M
upload_max_filesize to 64M
Oto screeny php.ini:

Tu jest kod formularza, gdyby ktoś chciał zobaczyć:
CODE
<form action="dodawaniealbumu.php" method="post" enctype="multipart/form-data"> <input type="file" name="albumminiatura" id="albumminiatura" accept="image/jpeg" style="color:whitesmoke; padding-left: 5px;"/> <input type="text" name="albumnazwa" id="albumnazwa"/> <input type="checkbox" name="widoczny" id="widoczny" value="1" checked/> <div id="pliki"> <input type="hidden" name="ilezdj" value="1"/> <input type="file" name="file[]" id="files" class="upload" multiple="multiple" /> </div> <div> <input type="submit" value="Dodaj ten album!" onclick="progress();"/> </div>
A tu jest zawartość pliku php:
CODE
<?php require "polacz.php"; require_once 'include/ThumbLib.inc.php'; $folder = 'zdjecia'; connection(); if(is_uploaded_file($_FILES['albumminiatura']['tmp_name']) || ($_POST['albumnazwa'] != "") || ($_POST['albumhaslo'] != "")){ } else if($_POST['albumnazwa'] == ""){ } } } else{if((($_FILES["albumminiatura"]["type"] == "image/jpeg") || ($_FILES["albumminiatura"]["type"] == "image/jpg")) && (strlen($_FILES['albumminiatura']['name']) <= 50)){ if((($_FILES["file"]["type"][0] == "image/jpeg") || ($_FILES["file"]["type"][0] == "image/jpg")) && (strlen($_FILES['file']['name'][0]) <= 100)){ $i = 1; $i = $i+1; } $nazdj= "album".$i.".jpg"; $polozeniealbum = $folder."/albumy/miniatury"; $polozeniealbum2 = $folder."/albumy/".$i; $sciezkaalbum = $polozeniealbum."/".$nazdj; $sciezkaalbum2 = $polozeniealbum2."/".$nazdj; $nazwa = $_POST['albumnazwa']; $haslo = $_POST['albumhaslo']; $brakhasla = 1; } $brakhasla = 0; } $widoczny = 1; } $widoczny = 0; } $j = 1; $j = $j+1; } require_once 'include/ThumbLib.inc.php'; // ---------------------------------------------------------------------- $thumb = PhpThumbFactory::create($_FILES['albumminiatura']['tmp_name']); if($width > $height){ $thumb->adaptiveResize(225, 150);} else{ $thumb->adaptiveResize(150, 225); } $thumb->save($sciezkaalbum, 'jpg'); mysql_query("insert into albumy values(".$i.",".$j.",'".$nazwa."', '".$haslo."', ".$brakhasla.", '".$nazdj."', '".$polozeniealbum."','".$sciezkaalbum."', ".$widoczny.");"); $koniec2 = 0; $idzdj = 1; $idzdj = $idzdj+1; } $numer2 = 1; $numer2 = $numer2+1; } $numer = $koniec2+1; $nazdj2= $numer.".jpg"; $polozeniezdj2 = $folder."/albumy/".$i; $sciezkazdj2 = $polozeniezdj2."/".$nazdj2; mysql_query("insert into zdjecia values(".$idzdj.",".$i.",".$numer.", '".$nazdj2."', '".$polozeniezdj2."', '".$sciezkazdj2."');"); if(($width > 1200) || ($height > 900)){ require_once 'include/ThumbLib.inc.php'; $thumb = PhpThumbFactory::create($_FILES['file']['tmp_name'][$koniec2]); if($width > $height){ $thumb->adaptiveResize(1200, 900);} else{ $thumb->adaptiveResize(900, 1200); } $thumb->save($sciezkazdj2, 'jpg'); } else{ } } else{ } $koniec2 = $koniec2+1; } } } else{ } } else{ if(($_FILES["file"]["type"][0] != "image/jpeg") || ($_FILES["file"]["type"][0] != "image/jpg")){header("Location:dodajalbum.php?zm=131");} } else{ if(($_FILES["albumminiatura"]["type"] != "image/jpeg") || ($_FILES["albumminiatura"]["type"] != "image/jpg")){header("Location:dodajalbum.php?zm=31");} else{ } }}?> <?php ?>
Strona znajduje się na hostingu OVH. Wszelkie zmiany w ustawieniach php dokonywałem przez plik .user.ini i bezpośrednio z kodu php. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu, ponieważ zależy mi na tym, abym mógł dodawać sporą ilość dużych zdjęć na serwer. Szukałem już różnych rozwiązań w internecie, jednak nic nie pomaga.