Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Opera + problem
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
cineck
Mam zaisntalowana Opera i jestem z niej bardzo zadowolony, tylko ze ktos z rodzinki mi pogrzebal w ustawieniach i teraz, otwierajac kilka stron wszystkie one nachodza" na siebie, czyli ukladaja sie np. kaskadowo. A chcialbym zeby bylo tak jak mialem na poczatku, czyli majandajmy na to otwarty onet.pl ,widzialem onet au gory mialem takie zakladki , tylko a adresami i latwo moglem miedzy nimi przeskakiwac. Pytanie, jak do tego wrocic questionmark.gif? biggrin.gif
dr_bonzo
Preferences > Windows > NewPAges: Always maximized
Ctrl + Shit + F5 -- maxymalizuje wszystkie otwarte zakladki (okna)
View > Toolbars > Adressbar
cineck
hmmm , chyba sie nie rozumiemy, nie chce ich maksymalizowac , bo jedna caly czas jest maxsymal. ale chce u gory pod paskiem zadan , miec jakby skroty innych stron ktore sa otwarte i wtedy sobie przeskakuje z jednej na druga. Podobnie jest w IE tylko ze ona te otwarte linki , wskakuja na pasek zadan na dol.
dr_bonzo
smile.gif pomylilem page bar a address barem. O to chodzilo?
cineck
View > Toolbars > pagebar <---a jak to bedzie w Opera PL questionmark.gif?
dr_bonzo
Nie wiem (nia mam polskiej wersji), ale to sie da sprawdzic w ciagu minuty wlaczajac wszystkie wylaczone Bary.
OK, juz wiem: Widok > paski narzedzi > Pasek kart
cineck
biggrin.gif super dziala smile.gif wielkie thx dla Ciebie i Wesolych Świat smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.