Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: tlscdn.com
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Kshyhoo
Nie wiem jakim cudem, ale mam to na kompie i nie umiem się pozbyć. Szukając w Googlach podmienia mi treść na bełkot, więc nie mogę nic znaleźć. Zmienia mi kontekst w FF i GCh.
Wie ktoś, jak to usunąć?
com
może adwcleaner:)
Kshyhoo
Sprawdzę. Znalazł mi tyle syfu, że głowa mała... Po co placę za Kaspersky? smile.gif
com
nwm być może oni nie kontrolują adware itp smile.gif
Kshyhoo
I guzik... znalazł, usunął a FF na nowo zassał syf. Kaspersky zablokował jakieś skrypty, ale to nic nie dało.
Wazniak96
Też mi ktoś kiedyś takim syfem zawalił "moje" stanowisko w szkole. Wszystko z panelu skasowane. Rozszerzeń żadnych nie dodane, ustawienia zrestartowane a dalej... Adwcleaner tez nic nie zdziałał. Dopiero skasowanie i od nowa przeglądarki instalacja pomogła :/

Poszperaj po panelu, rozszerzeniach, może coś znajdziesz podejrzanego smile.gif

Elit: tu coś znalazłem. Czymaj. Klik!
Kshyhoo
To też znalazłem, strach ściągać smile.gif Usunąłem FF i zainstaluję na nowo. Mam synchronizację danych, więc nic nie stracę...
com
to nic nie da smile.gif trzeba wywalić z systemu smile.gif to może CClener i odinstalować wszystko co niepotrzebne smile.gif
Kshyhoo
To zrobiłem + instalacja na czysto.
com
ok i jaki efekt? smile.gif
Kshyhoo
Na razie spokój ok, działa smile.gif
Posio
Ogólnie niedawno miałem podobny problem, ściagałem "na szybko" program do scalania binów. Przeklikałem sie rpzez instalacje która wrzucaiła mi tone adwarów i innych gówien. korzystałem ze wszystkich możliwych programów "dedykowanych" do tego typu problemów. Zero pomocy... Co uruchomienie komputera się coś ściągało i "odtwarzało" na nowo. Dobrze ze mam wykupionego Nortona 360. Zainstalowałem, pierwsze co zrobiłem to Norton Power Ereaser, po "przeleceniu" systemu już nic nie zauważałem, ale dla pewności zrobiłem full scan systemu. Wyrżnął mi cały syf... Polecam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.