Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie może się znajdować ta wartość?
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
konrix
Witam szanowne grono po długiej przerwie smile.gif Potrzebuję zmienić kolor obramowania miniatur slidera na stronie sequoia.reklama-24.com.

Styl jest umieszczony lokalnie w znaczniku a. Niestety przeglądnąłem wszystkie pliki i nigdzie nie ma tej wartości, przeszukałem też bazę danych i nic. Strona postawiona jest na Joomli, a slider oparty jest na module ShowPlus. Ma ktoś pomysł gdzie jeszcze może znajdywać się informacja o kolorze?
tzm
.showplus-thumbnails>ul>li>a , baw sie w tych okolicach importantem i napiszesz co chcesz.
konrix
Ja pierdziele, ale to było oczywiste... Dzięki wielkie! Swoją drogą wiesz może jak ta wartość może być generowana?
tzm
nie znam joomli wiec nie bardzo, jesli to wtyczka to szukaj w niej. poza tym wez sobie ten kolor i wyszukaj w projekcie.. jest dosc specyficzny wiec zadne IDE nie powinno miec problemu zeby go znalezc, wtedy bedziesz wiedzial gdzie jest.

jak pomoglem to klikaj , wesolych
konrix
Problem w tym, że przeszukałem każdy plik i wpis modułu w bazie danych i nic. Sprawdzę jeszcze resztę bazy. Kliknięte i również wesołych!! smile.gifsmile.gif
Pyton_000
style.css linijka 126
tzm
@Py , to sie pojawilo dopiero po moich sugestiach biggrin.gif 1 kwietnia juz byl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.