Góra screenshota przedstawia jak to wygląda na stronie. Po odczytaniu właściwych postów dodaje nieskończoną ilość wzorów html , kompletnie bez danych z bazy.
Dół przedstawia wynik zapytania w bazie, tego samego ,którego użyłem w skrypcie. Jak widać, wyświetla poprawnie.
$sql = "SELECT posty.*, users.imie, users.nazwisko, users.ranga, users.kolor, users.avatar FROM posty, users WHERE users.id = posty.autorid ORDER BY posty.data DESC, posty.godzina DESC"; if($rezultat = $polaczenie->query($sql)){ $ile = $rezultat->num_rows; for($i=1; $i++; $i<=rezultat){ $wiersz = $rezultat->fetch_assoc(); $id = $wiersz['id']; $autorid = $wiersz['autorid']; $data = $wiersz['data']; $godzina = $wiersz['godzina']; $polubienia = $wiersz['polubienia']; $tresc = $wiersz['tresc']; $imie = $wiersz['imie']; $nazwisko = $wiersz['nazwisko']; $ranga = $wiersz['ranga']; $kolor = $wiersz['kolor']; $avatar = $wiersz['avatar']; [...]
Dalej jest już kod html, Podejrzewam ,że błąd jest w konstrukcji pętli. Próbowałem wszelkich możliwości i sposobów , lecz nie trafiłem. Mam nadzięje, że ktoś wskaże przyczynę problemu. Zapewne tak prostą ,że aż śmieszną