Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Zlecę] Wykonanie platformy web
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
sirtom
Szukam doświadczonego zespołu - grafik, programista itd. (nie programisty solisty) do firmowego projektu.
Projekt w branży budowlanej, oparty o autorskie rozwiązania - platforma WEB charakterze B2B/CRM obsługująca różne elementy procesu inwestycyjnego.
Projekt graficzny, front-end, back-end, testy + dalsza współpraca.

Rozliczenie: umowa o dzieło lub faktura.
Budżet max. nie jest określony, jednak będzie to kilkadziesiąt tys., rozliczanie etapami.
Przewidywany czas na realizację - 3-6 miesięcy (termin do uzgodnienia na spotkaniu)
Jeśli rynek przyjmie projekt, to współpraca będzie bezterminowa.

Mam już pewne doświadczenie w pracy z braną IT, więc szukam kogoś naprawdę "ogarniętego" z doświadczeniem, kogoś rzetelnego, terminowego, zaangażowanego w pracę. “Gadającym głowom” dziękuję z góry - rozmowy bez końca, spotkania nie wnoszące nic do tematu już przerabiałem.
Szukam zgranego zespołu który ma lidera, wspólne doświadczenie. Naciągacz typu "divhler" biorący robotę i zlecający resztę ludziom z łapanki mnie nie interesuje.

Bardziej istotne elementy serwisu:
- podstawowe elementy CRM: gromadzenie powiązanych informacji, tworzenie histori kontrahentów, wygodna komunikacja, mailingi automatyczne itd.
- to co w B2B: baza towarów która będzie podstawą do dalszego obrabiania dokumentacji, w głównej mierze automatycznie
- to co łączy dwa powyższe wątki: różne grupy operatorów (wynikające z procesu inwestycyjnego) zasilają system danymi, które o obrobieniu przez platformę będą przekazywane zwrotnie dla tych operatorów ale w zakresie i formnie istotnej dla każdego z nich
- wymiana danych w formatach typu XML, CSV czy nawet EDI…

To tak ogólnie, konkrety na spotkaniu. Opis to zaledwie 4 strony A4.
Realizacja przewidziana etapami, na początku podstawy aby platforma mogła ruszyć. Jeśli rynek przyjmie to innowacyjne rozwiązanie to mamy pracy na kilka lat…

Spotkanie w Warszawie lub okolicy, dosyć często bywam we Wrocławiu.
Spotkanie + klauzula poufności + umowa o zakazie konkurencji.

Zainteresowanych proszę o info na prv.
memory
Cytat
- to co łączy dwa powyższe wątki: różne grupy operatorów (wynikające z procesu inwestycyjnego) zasilają system danymi, które o obrobieniu przez platformę będą przekazywane zwrotnie dla tych operatorów ale w zakresie i formnie istotnej dla każdego z nich
- wymiana danych w formatach typu XML, CSV czy nawet EDI…

Chodzi ci o platformę jak np asseco connector ?
sirtom
Zerknąłem na Asseco Connector i faktycznie o coś podobnego mi chodzi.
Cytat
Odbiorcami Platformy Connector są m.in. sieci handlowe i ich dostawcy, hurtownie oraz dystrybutorzy, a także producenci (wsparcie sił sprzedaży i zarządzania łańcuchem dostaw).

U mnie to będa projektanci/architekci+Generalni wykonawcy+podwykonawcy+hurtownicy+producenci.
Nie nastawiam się też na obszary związane z finansami/księgowością. Pierwszy etap to narzędzie dla inżynierów a nie dla dyrektorów finansowych.
Główny temat to obróbka dokumentacji projektowej i uzyskanie wyników do dalszego działania w formie kosztorysu.
Jak sie przyjmie na rynku, będzie można rozbudować o analizy finansowe.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.