Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Poszukuje] 14-sto letnie doświadczenie PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
MateuszDibo
Witam!

Podejmę się realizacji ciekawych projektów. Posiadam ponad 14-sto letnie doświadczenie w PHP. Przez wiele lat pracowałem na rynku finansowym i nieruchomości w UK oraz Szwajcarii. Brałem udział w realizacji trzech start-upów, które zostały zrealizowane z powodzeniem. Dogłębna znajomość zend, symfony, laravel. Ponadto znajomość Rails, Perl, AngularJS, C#, J2EE. W tygodniu jestem w stanie poświęcić maksymalnie do 8 godzin dziennie oraz w weekendy łącznie 15 max 20 godzin. Minimalne wynagrodzenie 40 pln netto za godzinę. Nie interesują mnie projekty związane z modyfikacjami i podobne, wyłącznie kompleksowe realizacje.

mateuszdibo@yahoo.co.uk
PrinceOfPersia
Aż tak źle? Wydaje mi się, że jeśli masz 14 letnie doświadczenie oraz znajomość innych technologii ("Ponadto znajomość Rails, Perl, AngularJS, C#, J2EE. "), to wystarczy wysłać parę CV, żeby się umówić na parę rozmów o pracę, gdzie jeśli jesteś dobry to zapewne znajdziesz zatrudnienie i to za większą stawkę wink.gif

MateuszDibo
Nie interesuje mnie praca na etacie ponieważ mam pracę w UK czasami Szwajcaria w zależności od realizowanych projektów i nie narzekam wink.gif Szukam jak zaznaczyłem ciekawych zleceń, wykluczam przy tym strony firmowe i podobne realizacje. Docelowo interesuje mnie udział w aplikacjach biznesowych, w których posiadam największe doświadczenie.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.