Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zlecę - Dostosowanie strony WCAG 2.0 do poziomu AA
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Maker5
Witam.
Tak jak w temacie.
Zlece dostosowanie dostępności strony www techniczne, zgodnie z wytycznymi WCAG 2.0 do poziomu AA.
adres strony: gokbabimost.pl

prosze o oferty z terminem realizacji i cena

dziekuje
tzm
Cytat
tak szybko i taka mała cena ?

jeśli to jest tak ekspresowy termin i tak tanio to

podbijam stawkę, dam 250 tysięcy w złocie, gotówce, biżuterii i diamentach do wykopania w minercrafcie
ale chcę aby zrobienie tego zajęło 3 lata..

Dogadamy się snitch.gif ? smile.gif smile.gif

Mowa była o 2 miesiącach i 10k netto.

Radzę mijać idiotę szerokim łukiem.
!*!
@tzm - Masz skłonności ostatnio do obrażania innych. Popracuj nad tym.
pyro
Cytat(!*! @ 7.06.2015, 12:04:00 ) *
@tzm - Masz skłonności ostatnio do obrażania innych. Popracuj nad tym.

Heh, człowiek się nauczy czegoś lekko bardziej skomplikowanego niż tworzenie prostych wtyczek do Wordpressa i już myśli, że jest bogiem, a wszyscy wokół to podludzie. Dopóki ktoś takiego osobnika nie sprowadzi na ziemię... a byłby to bolesny upadek... ;)
tzm
http://pl.wikipedia.org/wiki/Niepe%C5%82no...topniu_znacznym

Idiotyzm to choroba, a nie obraza. To się leczy.
Życzę szczęścia.
aniolekx
facet po to się oglasza na forum php aby ktoś to zrobił za 100 pln smile.gif lub za darmo w zamian za projekt do portfolio ;p
tzm
No ale to ja jestem ten zły Bóg co obraża podludzi.

edit: @memory, a moderatorzy to w dupie mają. mimo że dwa zgłoszenia z mojej tylko strony poszły na autora tematu.

edit: @!*! udajesz, prawda?
memory
To forum staje się powoli kopalnią beki :]
!*!
Cytat(tzm @ 8.06.2015, 08:29:26 ) *
No ale to ja jestem ten zły Bóg co obraża podludzi.

edit: @memory, a moderatorzy to w dupie mają. mimo że dwa zgłoszenia z mojej tylko strony poszły na autora tematu.

Ale przecież jako zadeklarowany człowiek ze społeczności powinieneś dawać przykład i szanować innych, nawet tych co dają ogłoszenia których wynagrodzenia nie spełniają Twoich oczekiwań, w szczególności takich. I tylko dwa zgłoszenia? Admini z pionu sieci zawsze radzą wysyłać trzy.
Spawnm
Moderatorzy widzieli raport, jednak zastanawiali się czy raportowałeś aby dostać warna za brak kultury, czy w innym celu wink.gif
Ze względu na niski poziom dyskusji, temat zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.