Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne] Jak dopasować własną strone do Prestashop
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Witek7777
Witam!

Tak jak w temacie - nie wiem jak dopasować własną stronę (w załączniku - zależy mi na tym by strona tak wyglądała) do sklepu internetowego Prestashop. Myślałem, że nie będzie problemów a tu (z tego co czytałem) nie jest to proste. Może mi ktoś powiedzieć jaką powinienem pójść drogą: czy łatwiej jest zrobić szablon do prestashop (na bazie mojej strony?) czy spróbować zmienić domyślny szablon tak żeby wyglądał jak moja strona; a może lepiej wybrać inne oprogramowanie sklepu internetowego? jakiego? szczerze mówiąc nie wiem co robić :/ - nie chciałbym zrezygnować z wyglądu mojej strony.

z góry dzięki i pozdrawiam;

fate
Nie masz co się pytać tylko bierz się do roboty! Słyszałem.. Podobno.. Czytałem.. Mówią że.. nie prawda, nie rezygnuj wyciśnij z tego presta ile się da! Wróć z problemem, wszystko się da Lkingsmiley.png
Zacznij od dostosywania domyślnego.
Witek7777
Nic mi nie pozostaje jak zabrać się za dopasowanie strony - potrzebuje jednak wskazówek: jak i gdzie zacząć, na co zwrócić uwagę, jakich błędów nie popełniać itp.
pozdrawiam,
fate
Ja bym to zrobił.. po kolei! Od góry w dół, zwróć uwagę żeby wyglądało jak w projekcie, a na błędach bedziesz się uczył Lkingsmiley.png Ile się da zmień w edytorze CSS jak na czymś wymiękniesz wtedy grzeb w strukturach HTML
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.