Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: szkodliwość routera
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Terrorizer
Chciałbym zapytać was o zdanie odnośnie promieniowania wifi routerów.
Obecnie pracuję siedząc przy routerze i w sumie się tym nie przejmowałem, ale sporo czytam ostatnio na ten temat i zaczynam mieć wątpliwości.
Czy siedzenie przy silnym, 3 antenowym routerze może mieć jakiś negatywny wpływ na człowieka?
sazian
a skąd pewność że jest "silny" ? bo ma trzy anteny ? to raczej wskazywałby na to że może pracować w b/g/n.

żadnych oficjalnych badań na ten temat nigdy nie czytałem ale wdaje mi się że jeśli nie był podkręcany ponad normy prawne to pewnie przeżyjesz :0
Terrorizer
Mówiąc silny miałem na myśli to, że nie jest już zwykłym domowym routerem za 50zł, tylko firmowym kombajnem, do użytku na troszkę szerszym obszarze.
Umrzeć nie umrę, ale jako młody chłopak martwię się między innymi o swoją płodność i takie tam pierdoły biggrin.gif
Gdybym siedział w drugim pokoju to bym się nie przejmował, ale jestem zmuszony siedzieć kilka cm od routera i różne myśli chodzą po głowie od razu
ohm
Lepiej przeskanuj sobie sieć i zobacz ile routerów w powietrzu wisi, nie mówiąc już o GSM, Radiu, telewizji. A co dopiero, jak jeszcze dojdzie do tego promieniowanie kosmiczne, czy słoneczne wink.gif

http://www.ondes-radio.orange.com/pl/fale-...ania-odpowiedzi
ZenekN
Naprawdę nie musisz się martwić o swoją płodność, nawet nie wiesz kiedy a zostaniesz ojcem oneeyedsmiley02.png
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.