Zastanów się nad tym co mówisz... na górze masz taki link
Regulamin...
Cytat("Regulamin")
1. O czym należy pamiętać przed wysłaniem wiadomości na forum.
1. Sprawdź czy temat nie był już na forum poruszany i czy odpowiedź na Twoje pytanie już nie padła. Forum wyposażone jest w mechanizm wyszukiwania treści (link na głównej stronie), naucz się z niego korzystać. Jest to jedna z najsurowiej przestrzeganych na tym forum zasad i moderatorzy nie mają skrupułów przy stosowaniu sankcji wymuszających stosowanie się do niej.
2. Skorzystaj z wyszukiwarki internetowej (np. Google) próbując najpierw tam znaleźć odpowiedź na nurtujące Cię pytania.
3. Szukając skryptu zajrzyj najpierw do internetowych kolekcji skryptów, takich jak Hotsctipts, Sourceforge, czy php Classes.
4. Pamiętaj, że manual (podręcznik) to Twój przyjaciel. Ogromna większość pytań nie musiałaby zostać zadana, gdyby tylko pytający mieli nawyk korzystania z manuala. Jeśli nie wiesz gdzie znaleźć manual do tematu z którym masz problem, wejdź na forum związane z tym tematem i przeczytaj ogłoszenie precyzujące zasady i tematykę. Zwykle znajdziesz tam odpowiedź na to pytanie.
Polecam lekturę tego działu...
Po pierwsze: nie przestrzegłeś punktu 2 po raz kolejny.... dlatego powiedziałem Ci (a raczej napisałem), że zaraz dostaniesz ostrzeżenie (chodź nie jestem modem anie adminem ale próbuję pilnować porządku) żebyś na przyszłość pamiętał, że istnieje coś takiego jak
Wyszukiwarka InternetowaPo drugie: Jeżeli chcesz aby ktoś był dla Ciebie miły (odpisywał z inteligencją) to naucz się zadawać pytania, bo na Twoje wręcz idiotyczne zagadki typu "skąd wziąć takie forum jak tutaj" są naprawde irytujące i żałosne.... w regulaminie jest wyraźnie napisane:
Zadając pytanie, postarajmy się dostarczyć naszym rozmówcom maksimum informacji.Po trzecie: Czy sprawdziłeś wpierw w wyszukiwarce pod hasłem
invision templates oraz
invision themes czy nie ma jakiś skórek do forum? Bo ekhm ->
Wyniki: invision themes <- widziałeś drugi link...
Invision Power Board -> Skin Sources - CompleteNie mam ochoty pisać większego tekstu więc powiem jeszcze tylko jedno zdanie:
Przeczytaj Regulamin Forum 10 razy zanim napiszesz nowy temat.