Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: skórki do forum
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
master
mam prośbe czy mógłbym sie dowiedzieć skąd można ściągnąć skórke taką jaką ma to forum lub inne równie ciekawe.
tiraeth
Człowieku zaraz dostaniesz ostrzeżenie.... w sprawie takich rzeczy pisze sie na HydePark'u....

1.
Cytat
All changes by php.pl Developers

Czyli wyglad zrobiony przez php.pl
2. Wiesz co to GOOGLE?! http://google.pl -> wpisz invision themes
3. Ile masz lat, że nie umiesz szukać ?.......
4. Twój nick - master - n/c.....
hwao
php.pl -> off-topic -> Poszukuję do hydepark

Skorka jest wlasnoscia php.pl mozesz pogadac z zarzadem ale watpie ze ja udostepni (chyba ze v2 forum bedize mialo nowa skorke :-) )
master
wiecie co poprostu można was tylko [zmoderowano] bo myślicie że zjedliście wszystkie rozumy i takie teksty są zupełnie nie na miejscu, wiecie co wam powiem żygać mi się chce na to wasze forum, tutaj nie ma żadnych miłych ludzi, wszyscy tylko [zmoderowano] straszą ostrzeżeniami, a wiesz gdzie jest sobie możesz wsadzić.
tiraeth
Zastanów się nad tym co mówisz... na górze masz taki link Regulamin...
Cytat("Regulamin")
1. O czym należy pamiętać przed wysłaniem wiadomości na forum.

1. Sprawdź czy temat nie był już na forum poruszany i czy odpowiedź na Twoje pytanie już nie padła. Forum wyposażone jest w mechanizm wyszukiwania treści (link na głównej stronie), naucz się z niego korzystać. Jest to jedna z najsurowiej przestrzeganych na tym forum zasad i moderatorzy nie mają skrupułów przy stosowaniu sankcji wymuszających stosowanie się do niej.
  2. Skorzystaj z wyszukiwarki internetowej (np. Google) próbując najpierw tam znaleźć odpowiedź na nurtujące Cię pytania.
  3. Szukając skryptu zajrzyj najpierw do internetowych kolekcji skryptów, takich jak Hotsctipts, Sourceforge, czy php Classes.
  4. Pamiętaj, że manual (podręcznik) to Twój przyjaciel. Ogromna większość pytań nie musiałaby zostać zadana, gdyby tylko pytający mieli nawyk korzystania z manuala. Jeśli nie wiesz gdzie znaleźć manual do tematu z którym masz problem, wejdź na forum związane z tym tematem i przeczytaj ogłoszenie precyzujące zasady i tematykę. Zwykle znajdziesz tam odpowiedź na to pytanie.

Polecam lekturę tego działu...

Po pierwsze: nie przestrzegłeś punktu 2 po raz kolejny.... dlatego powiedziałem Ci (a raczej napisałem), że zaraz dostaniesz ostrzeżenie (chodź nie jestem modem anie adminem ale próbuję pilnować porządku) żebyś na przyszłość pamiętał, że istnieje coś takiego jak Wyszukiwarka Internetowa
Po drugie: Jeżeli chcesz aby ktoś był dla Ciebie miły (odpisywał z inteligencją) to naucz się zadawać pytania, bo na Twoje wręcz idiotyczne zagadki typu "skąd wziąć takie forum jak tutaj" są naprawde irytujące i żałosne.... w regulaminie jest wyraźnie napisane: Zadając pytanie, postarajmy się dostarczyć naszym rozmówcom maksimum informacji.
Po trzecie: Czy sprawdziłeś wpierw w wyszukiwarce pod hasłem invision templates oraz invision themes czy nie ma jakiś skórek do forum? Bo ekhm -> Wyniki: invision themes <- widziałeś drugi link... Invision Power Board -> Skin Sources - Complete

Nie mam ochoty pisać większego tekstu więc powiem jeszcze tylko jedno zdanie: Przeczytaj Regulamin Forum 10 razy zanim napiszesz nowy temat.
ARJ
jak ci się forum niepodoba to możesz z niego nie korzystać. tu niema gotowców tu wszyscy zachęcają do samodzielności i myślenia. nikt by nic do ciebie niemiał jak byś choć trochę pomyślał. tu dostajesz najwyżej upomnienie chyba że już naprawde przeskrobiesz. są fora gdzie twój post zostanie skasowany ty zbanowany i nawet niedowiesz się za co. dlatego przeczytaj regulamin i jak będziesz miał napisać następnego posta pomyśl.
koniec offtopic.gif
hwao
Cytat(master @ 2005-01-01 15:00:28)
wiecie co poprostu można was tylko rozpier...ć bo myślicie że zjedliście wszystkie rozumy i takie teksty są zupełnie nie na miejscu, wiecie co wam powiem żygać mi się chce na to wasze forum, tutaj nie ma żadnych miłych ludzi, wszyscy tylko [--- tez sobie ten kawalekk wytnie hwao :-) --] straszą ostrzeżeniami, a wiesz gdzie jest sobie możesz wsadzić.

Przecierz dostales odpowiedz na pytanie i ostrzezenia Ci danie dalem?

nie widze problemu

Zastanow sie co mowisz
seaquest
Dostałem zgłoszenie dotyczące tego tematu. Przeczytałem je i zapoznając się z tematem od początku po przeczytaniu post Tiraetha (pierwszego) uznałem, że mógł on być faktycznie obraźliwy i już miałem wysyłać do niego PW z prośbą o zmianę, jednak przeczytałem następny post i stwierdziłem że tego nie zrobię. Bardzo mi przykro, że niektórzy odnoszą tak mylne wrażenie korzystając z naszego forum. @master: na forum jest na prawdę wielu specjalistów, którzy potrafią pomóc. Nie można jednak liczyć na gotowce, ale wykazać się chęcią samodzielnej pracy i nauki. Wtedy na pewno znajdzie się wielu chętnych do pomocy.
Regulamin forum został stworzony, aby na forum utrzymać porządek, a także wysoki poziom informacji. I nie chciałbym aby praca osób które go tworzyły (nie było mnie wśród nich) nie została zmarnowana, a tym bardziej poddana jakiemukolwiek szykanowaniu.

Wracając do Twojego zapytania: Layout forum.php.pl nie jest nigdzie udostępniony i nie będzie (chyba że faktycznie przy przejściu na php.pl vol 2 - zastanowimy się...). Jest to layout autorski php.pl.

Temat zostanie w najbliższym czasie przeze mnie usunięty, a tymczasem go zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.