Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FF i ściąganie plików przez niego
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Ive
Mam problemik z FF. Zasysałem sobie pliczek dość duży przez dłuższą chwile [ok. 4h] i nagle mi system padł i musiałem go zresetować.... plik niby siedzi na pulpicie w rozszerzeniu *.part ale jak odpalam FF i dalej Menadżera plików to on stoi i nic nie robi. Czy musze plik ściągać od nowa? bo zostało mi 3% bodajże i mnie to strasznie wkurzylo ...
Thx z góry i pozdro, Ive
kubatron
Z tego co ja miałem takie same problemy, np. gdy musiałem gdzieś iśc to plik musisz potem ściągnać od początku smile.gif Ale jak dla ciebie proponuje poszukac jakiegoś pluginu do FF do wspomagania ściągania plików z neta smile.gif napewno coś takiego jest smile.gif
Ive
ale mi wlasnie chodzi o to czy mozna jakos otworzyc z powrotem ten plik do sciagania a nie o plugin wspomagajacy szybsze sciaganie...
sztosz
Z tym plikiem co zosytało 3% To dupa zimna, ale czym predzej sciągnij jakiś plugin, w przyszłości obejdzie się bez takich problemów. Polecam Flashget.
Marusz
Precyzyjnie odpowiedziec nie potrafie, ale zapraszam pod adres:
https://addons.update.mozilla.org/extension...ownload%20Tools

Byc moze znajdziesz tutaj cos dla siebie.
Ive
@sztosz: heh.. przez flashgeta nie chcailo mi zalapac :/ ciagle cos tam probowal sie laczyc ale nic mu nie wychodzilo...
@Marusz: thx za link
temat mozna uznac za zamkniety ;] plik zassalem od nowa ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.