Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośba
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
NuLL
Jakoże osoba która tworzy mi portfolio zapropowała wykonanie go we Flash'u muszę się zastanowić co w nim będzie. i ma prośbe: przdrzućcie linki do sowich portfoliow albo stron osbistych.... rolleyes.gif

Wiem że np. Vengeance prowadzi coś takiego... i jego stronę odwiedziłem smile.gif

Z Flashem jest ak że niełatwo go modyfikować i muszę się zastanowić na przyszłość.

Wszystkim z góry dziękuje.
sf
myart.pl - na forum jest zawsze sporo prac typu portfolio, moze jeszcze na digart.pl

co do flasha to ja nie lubie flasha bo dla mnie strony www to nie flash bo flash to jest flash, a strony www to strony www, widzicie roznice? tongue.gif bo ja tak ;] ale gusta sa rozne...
NuLL
Mi nie chodzi o design - ludiska mam sowj gotowy prawie - mi chodzi o elementy jakie powinno zawierać portfolio - linki do prac, moze bloga, itp - nie o design exclamation.gif
stoprocent
W gotowych projektach znajdziesz odnosniki , i to moze ci pomoze. smile.gif
NuLL
No cóż poszuakm - a Wy nie chce się pochwalić waszymi portfoliami - takiego topic nie bylo tongue.gif

@sf - spróbuje pokazac ze flash jest fajny. Całość strony nie będzie w Flash'u, będą wstawiane strony z DHTML-em zebym mógl edytować treść - a pomocą czego questionmark.gif php biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.